Internet Providers Vlist Vergelijk leveranciers en krijg welkomskortingen tot wel €94


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Benieuwd naar de snelste, beste of goedkoopste internetprovider in Vlist van juli 2024? Dan ben je op de juiste website beland. Alle internet pakketten en acties van aanbieders als Telfort, NLE, XS4ALL in een vergelijker. Vergelijk razendsnel alle abonnementen en ontvang voordeel tot €40. Overstappen is kinderspel. Hoe pak ik dit aan? Het stelt praktisch niets voor. Vul hierboven de postcode + het huisnummer in. Je bekijkt nadien gelijk de beste internet aanbieders in Vlist. Je bent vrij om bellen + TV mee te nemen. Via optionele filters als ‘soort verbinding’ (Kabel, Glasvezel of ADSL), ‘TV’ (premium kanalen als MTV Music en TV 538, of lokale zenders als Dijkland), en ‘bellen’ (eindeloos bellen binnen + buitenland) vind je het perfecte abonnement. Tevens kan je online extra producten als bijvoorbeeld live pauzeren, extra zenderpakketten, on demand films kijken afsluiten. Meer info nodig bij het vergelijken? Op basis van de info op deze pagina lees je waardevolle informatie die jou helpen in de zoektocht.

Inhoudsopgave
Gelijk de meeste internet abonnementen Vlist vergelijken? Eigenlijk stelt dit niets meer voor met behulp van onze postcode-check. Maar wij bieden meer! Hier lees je adviezen en details over overstappen, bestellen en installeren van internet. Selecteer een van de onderwerpen hieronder.

 1. Internet providers in Vlist vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen Kabel, ADSL en glasvezel?
 3. Wat is de beste internet provider in Vlist?
 4. Wat is het voordeel van een alles in 1 pakket?
 5. Hoe werkt overstappen?

Internet vergelijken Vlist (juli 2024)

Deze pagina is bedoeld voor consumenten die aan het oriënteren zijn naar het ideale internet abonnement. Eventueel met televisie en/of bellen. Binnen NL hebben we ruim 15 serieuze aanbieders. Elke provider heeft de wereld aan 3-in-1 opties. Hoe vind je nu een goed abonnement? Wellicht heb je nog behoefte aan extra wifi-versterkers, data-kabels, modems? Check het stappenplan hieronder!

Doe de internet postcodecheck

 1. Vul allereerst jouw postcode + huisnummer in.
 2. Je kunt eventueel ook voor TV en Telefonie kiezen.
 3. Kies verbindingstype snelheid, abonnementsduur en klik op de gewenste provider.
 4. Kies extra’s voor je TV (tv programma’s opnemen, vooruitkijken, on demand films kijken of premium kanalen als Film1 en ATV Avrupa).
 5. Ook vaste telefonie? Overweeg dan opties als Onbeperkt bellen wereldwijd, Onbeperkt bellen in de EU, Onbeperkt bellen in NL.
 6. Klik op het ideale abonnement en bevestig de bestelling.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Vlist is super eenvoudig (zoals je hiervoor als hebt kunnen lezen). Geholpen door onze tool stap je moeiteloos over op o.a. Telfort, Vodafone, XS4ALL, Online.nl, Ziggo, Tele2. Vind de scherpste prijzen voor contracten voor o.a. internet + televisie. Twijfel niet, overstappen gaat makkelijker dan je denkt. Dit regel je zelf binnen luttele minuten. Ga verder naar afsluiten internet pakket bij Caiway.


Wat past bij mij: glasvezel, ADSL en kabel?

Op zoek naar een nieuwe internetaansluiting in Vlist? In de regel hebben we het over 3 soorten verbindingen: ADSL/VDSL, kabel en glasvezel. Dit zijn de verschillende types breedbandinternet. Elk type heeft voordelen en nadelen. De capaciteit van de verbindingen wisselt enorm. Dit is te danken aan de wijze van aanleg en het materiaal van de bedrading. Heb je nog niet kunnen kiezen? Hieronder vind je een samenvatting. Misschien vind je dit ook relevant: internet pakket in Olburgen afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een dunne en sterke kabel, samengesteld uit speciaal glas. Door glasvezel kunnen netwerken gigantische snelheden aan. Geschat wordt dat 30% van Nederland is aangesloten. Aanbieders verkopen abonnementen die enorm snel zijn (tot 1 Gigabit per seconde).

 • Vrije providerkeuze
 • Razendsnelle verbinding
 • Zeer betrouwbare verbinding

Kabel

Via de kabel (coax) is internetten ook mogelijk (een tussenvorm tussen Glas en ADSL). Er is een kabel-installatie te vinden in de meeste woningen. KPN en Ziggo zijn hierin marktleiders. Snelheid ligt tussen de 25 – 200 Mb/s.

 • Verplicht televisie abonnement
 • 25 – 200 Mbit/s snelheid
 • Internetsnelheid gaat niet achteruit bij TV-kijken
 • Ziggo is bekendste kabelaar

ADSL / VDSL

ADSL en VDSL werkt via de koperen telefoonlijn. De afstand tot wijkcentrale / straatkast bepaalt de snelheid. Bij ADSL kun je reken op 50 Mb en op VDSL kun je tot max 100mb gaan.

 • Extra voordelig
 • Hoge keuzevrijheid
 • Snelheid valt vaak tegen
 • Gebruik van TV vertraagd het internet
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Vlist?

Ben jij op zoek naar de beste internetprovider in Vlist? Welke moet ik dan kiezen? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Ben jij vooral geïnteresseerd in het goedkoopste abonnement? Liever veel televisie uitbreidingen? Of wil jij perse de snelste provider? Aan de hand van onze tool achterhaal je gemakkelijk een voordelig aanbod die past bij jouw wensen. Je treft hier ook uitgebreide info over Internet abonnement Geldermalsen.

Goedkoopste abonnement

Zoek jij naar een goedkoop internet abonnement? Voer jouw locatie in. Ga niet direct voor de hoogste downloadsnelheid. Aan 40 Mb/s heb je voldoende. Verhoog je de snelheid? Dan moet je dieper in de buidel tasten. Klik rechtsboven op “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider staat voor jou klaar. In onze top 5 achterhaal je snel welke voordelige pakketten er nu beschikbaar zijn.

 • Telfort Internet en TV Snel 50Mb Glasvezel vanaf €42,5.
 • T-Mobile Internet, TV en Bellen 100 Mb/s voor ongeveer €48,5.
 • Tele2 Internet Basis en TV Light 60 Mb voor ongeveer €38.
 • KPN Internet glasvezel 200 Mbps voor +/- €47,99.
 • Youfone Alles-in-1 Basis 100 Mb vanaf ongeveer €42,95.

Snelste provider

Is prijs voor jou niet van belang? Ben jij enkel geïnteresseerd in het snelste internet? Geholpen door onze website achterhaal je probleemloos het snelste internet in Vlist. De eerste stap is het invullen van de postcode. Kies links de gewenste downloadsnelheid. Bijvoorbeeld 200 Mb/s of 400 Mb/s. Je achterhaalt nu verkrijgbare providers met de bewuste snelheid. Gelijk ontdekken wat de snelste provider is in jouw wijk? Selecteer dan de optie “snelste eerst”. De contracten met de hoogste snelheid staan bovenin de zoekresultaten. In onderstaande tabel signaleer je een aantal hele snelle pakketten voor internet.

 • Caiway Gewoon Slim Glasvezel 300 Mb vanaf +/- €60,5.
 • NLE Alles-in-1 20 Mb/s vanaf €39,95.
 • Online.nl Alles-in-1 Glasvezel 200 Mb/s vanaf €65,5.
 • XS4ALL Internet Compact 40 Mb vanaf +/- €40.
 • Ziggo Connect & Play Max 400 Mb. Tarief: €81,5.

Disclaimer: indien je een internet + tv + bellen pakket afsluit heb je een hele stabiele snelheid nodig. Het is vereist je modem/router te voorzien van actuele software. Ook goede kabels (UTP) zijn erg belangrijk. Het is de kunst om alle producten (PC’s, Tablets & telefoons als Motorola Moto G4 en een Dell Streak) aan te sluiten via de kabels. Dat is sneller dan WiFi. Thuis vaak last van storingen en een slecht WiFi bereik? Probeer dan een Wi-Fi booster.

Hoe kan ik besparen dankzij een alles in 1 pakket?

Verlang jij buiten een internet abonnement extra services als tv (digitaal) en/of (onbeperkt) vast bellen? Dan kun je het beste kiezen voor een alles in 1 pakket. Dit is namelijk veel goedkoper dan voor elke dienst een apart contract afsluiten. Deze totaalpakketten moet je dan zeker overwegen in Zuid-Holland:

 • 2-in-1: Internet met 1 extra dienst (TV of bellen).
 • 3-in-1: Vast bellen, digitale TV en internet.
 • 4-in-1 (quad play): Internetten, TV, huistelefoon en 06 nummer.

In het geval van zo’n alles in 1 pakket worden alle diensten geleverd door één aanbieder. 1 vast aanspreekpunt, en de totale kosten zie je maandelijks op één factuur. Dat maakt het lekker overzichtelijk. Bovendien zijn de tarieven een stuk voordeliger. De reden daarvan? Voor de 3-in-1 pakketten geven leveranciers en zogenaamde combivoordeel korting. Tevens ontvang je bij deze totaalpakketten vaak aantrekkelijke welkomstkortingen. Een voorbeeld van zo’n actie is de eerste 6 maanden voor €40,00. Nu internet en tv Vlist afsluiten?

Het aanbod met alles-in-één-pakketten is enorm. Dit kan zijn extra snel internet (500 Mb/s), extra’s voor televisie (online tv kijken, tv programma’s opnemen, on demand films kijken), exclusieve kanalen (Fox Sports en ART Movies) of grenzeloos bellen binnen de EU. Aan de hand van de vergelijkingstool vind jij vandaag een passend abonnement voor jouw situatie.

 • NLE Internet + TV 50 Mb / 5 Mb vanaf +/- €39,95.
 • XS4ALL Pro + Televisie 500 Mb voor ongeveer €81.
 • Ziggo Alles-in-1 Max 400 Mb. Kosten: €82,5.
 • Ziggo Internet 25 Mbit/s & TV Start 25 Mb voor ongeveer €39,95.
 • KPN Internet en TV 4K vanaf +/- €69.

Internet provider Vlist vergelijken


Hoe kan ik overstappen van internet pakket in Vlist?

Een interessante aanbieding gevonden? Misschien wil je meteen overstappen. Overstappen en jullie nieuw internet abonnement voor Vlist aanvragen is vandaag de dag verrassend eenvoudig. Hoe zit dit? De overheid en internetproviders hebben afspraken gemaakt, het betreft hier de overstapservice. Het nieuwe internetbedrijf doet voor jou alle administratieve dingen. Zo zeggen ze je huidige contract op (geen dubbele kosten). Jij hoeft je nergens druk om te maken, alles is actief op de afgesproken datum. Zo zit je nooit zonder TV of internet. Providers als Tele2, Ziggo, NLE, Telfort zijn actief in deze overstapservice.

 1. Geef je adres in en achterhaal de verkrijgbare abonnementen.
 2. Selecteer de extra diensten en kies het gewenste pakket.
 3. Bestel het gewenste pakket online.
 4. Per mail/post krijg je een bevestiging. Er geldt vervolgens een annuleringstermijn van 14 dagen.
 5. Het overstappen wordt afgehandeld binnen 3 – 4 weken.

Nieuw: Alles in 1 met glasvezel in Vlist
Wil jij het snelste pakket? Overweeg dan zeker een alles in 1 abonnement met glasvezel! Bizar snel en stabiel internet voor alle leden van het gezin. Online multiplayer games spelen als Warframe, in de tijd dat weer iemand anders Icarus of series als Happy Endings streamt op zijn of haar Apple iPad 2015 tablet, en iemand anders weer muziek van Paolo Nutini beluistert op een Huawei P8 Lite. Het kan allemaal, high-speed en zonder vertragingen.

Gemakkelijk internet & televisie afsluiten? Ontdek het totale aanbod in de gemeente Vlist.