Internet Providers Vries Vergelijk aanbieders en maak aanspraak op voordeel tot €77


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Nieuwsgierig naar de beste, goedkoopste of snelste internetprovider in Vries van april 2024? Dan ben je op de juiste website beland. Alle internet pakketten en welkomstacties van bijvoorbeeld T-Mobile, NLE, Ziggo bij elkaar. Vergelijk eenvoudig alle aanbieders en ontvang kortingen oplopend tot €84. Overstappen is kinderspel. Hoe vergelijk ik de aanbieders? Het is eigenlijk zo gepiept. Vul in het veld hierboven een geldige postcode + huisnummer in. Je vindt vervolgens gelijk geschikte internet aanbieders in Vries. Je bent vrij om bellen + TV mee te nemen. Via optionele filters als ‘verbindingstype’ (ADSL, Kabel of, Glasvezel), ‘TV’ (speciale zenders als BBC Entertainment of Ketnet/OP12, of streek kanalen als ETV.nl), en ’telefonie’ (eindeloos bellen binnen + buitenland) tref je jouw ideale abonnement. Als extra kun je extra producten als bijvoorbeeld extra zenderpakketten, begin gemist, vooruitkijken afsluiten. Zoek je wat extra informatie bij het kiezen? Dankzij deze webpagina detecteer je bruikbare adviezen die jou helpen in de zoektocht.

Inhoudsopgave
Gelijk de top-internet abonnementen Vries vergelijken? Dat doe je in 3 stappen via de vergelijker op internetprijzenvergelijken.nl. Maar wij bieden meer! Op de site lees je adviezen en details over het oversluiten, aanleggen en bestellen van internet. Klik op een van de onderwerpen hieronder.

 1. Internet providers in Vries vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen Kabel, ADSL en glasvezel?
 3. Wat is de beste internet provider in Vries?
 4. Wat zijn de beste alles in 1 pakketten
 5. Hoe werkt overstappen?

Internet vergelijken Vries (april 2024)

Internetprijzenvergelijken.nl is perfect voor huishoudens die willen overstappen naar een geschikt internet abonnement. Steeds vaker is dat een totaalpakket met TV en telefonie. Binnen NL stop het niet bij de 12 landelijke bedrijven. Elke leveranciers heeft de wereld aan bundels. Hoe stap je over naar een deugdelijk contract? En wat te denken van zaken als wifi-versterkers, routers, modems? Check het stappenplan hieronder!

Doe de internet postcodecheck

 1. Vul je postcode en huisnummer in.
 2. Selecteer optioneel televisie en bellen.
 3. Selecteer het soort verbinding, gewenste snelheid, contractduur en klik op de gewenste provider.
 4. Markeer gewenste extra’s voor TV (extra zenderpakketten, live pauzeren, tv programma’s opnemen of premium kanalen als FOX en ART Movies).
 5. Kies ook voor belmogelijkheden zoals Bellen tegen vast tarief, Onbeperkt bellen wereldwijd, Gratis nummerbehoud.
 6. Klik op het ideale abonnement en begin met overstappen.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Vries is kinderspel (volg de 6 stappen onder de postcodecheck). Via de postcodecheck stap je moeiteloos over op o.a. KPN, Telfort, Tele2, XS4ALL, Ziggo, Online.nl. Altijd de beste aanbiedingen van pakketten op basis van o.a. internet, tv en bellen. Laat deze kans niet lopen, overstappen gaat makkelijker dan je denkt. Dit is binnen enkele minuten geregeld. Bekijk nu glasvezel bij Tele2 afsluiten.


Wat past bij mij: glasvezel, ADSL en kabel?

Op zoek naar een nieuwe internetaansluiting in Vries? Dan heb je grof gezegd drie verbindingstypes: Kabel, glasvezel en ADSL. Allemaal vormen van breedbandinternet. Elk type heeft zo zijn voor- en nadelen. De kwaliteit van de verbinding verschilt nogal. Dat heeft te maken met de aanleg en het materiaal van de bedrading. Heb je nog niet kunnen kiezen? Graag vatten we e.e.a. nog even samen. Lees nu verder over internet pakket in Ooij afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een uiterst dunne vezel, ontwikkeld van glas. Met glasvezel is high-speed dataverwerking mogelijk. Om en nabij 30% van de gezinnen zit op “glas”. Aanbieders verkopen tegenwoordig deals met 500 – 750 Mb/s.

 • Vrije providerkeuze
 • Snelheden tot 500Mb/s
 • Constante kwaliteit

Kabel

Kabelinternet gaat via de coax-kabel ((waarbij altijd ook TV moet worden afgenomen). Het kabel-netwerk is inzetbaar op veel adressen. Meestal verzorgd door Ziggo en KPN. Internetten kan met 200 Mb/s.

 • Lage keuzevrijheid
 • Downloadsnelheid tot 200 Mb/s
 • Tv-kijken heeft geen invloed op de internetsnelheid
 • Ziggo is marktleider in Nederland

ADSL / VDSL

ADSL of VDSL loopt via het ouderwetse telefoon-netwerk. De ligging van de wijkcentrale bepaalt de snelheid. Reken op zo’n 50 Mb per seconde (ADSL) en zo’n 100 Mb/s via VDSL.

 • Goedkoop
 • Hoge keuzevrijheid
 • Snelheid valt vaak tegen
 • Gebruik van TV vertraagd het internet
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Vries?

Nieuwsgierig naar de beste internetprovider in Vries? Welk aanbod is voor mij geschikt? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Ben jij vooral geïnteresseerd in het goedkoopste abonnement? De meeste TV-zenders? Of juist de snelste provider? Middels de vergelijker zoek jij eenvoudig het abonnement passend bij jullie behoefte. Nu ook online: Internet abonnement Giethoorn.

Goedkoopste abonnement

Zoek jij een goedkoop internet abonnement? Voer jouw locatie in. Ga niet direct voor de hoogste downloadsnelheid. 25 – 30 Mb/s is vaak al afdoende. Ga je voor 80 of 100 Megabit? Dan gaan de prijzen flink omhoog. Markeer nu de optie “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider staat voor jou klaar. In de opsomming hieronder vind jij een aantal van de populaire voordelige pakketten.

 • Telfort Internet en TV Extra Glasvezel 100 Mb. Prijs: €50.
 • T-Mobile Internet 50 Mb. Tarief: €32,5.
 • Tele2 Internet Basis en Bellen 60 Mb vanaf ongeveer €32.
 • KPN Internet en TV 80 Mb voor +/- €59.
 • Youfone Alles-in-1 Basis 100 Mb vanaf ongeveer €42,95.

Snelste provider

Is prijs voor jou niet van belang? Het enige wat jij wil is het snelste internet? Via onze vergelijker achterhaal je in een ogenblik het snelste internet in Vries. Vul altijd eerst je locatie in. Selecteer nu de snelheid van jouw voorkeur. Dit kan tot 500 Mb/s. Je vindt nu geschikte providers die voldoen aan jouw voorkeurssnelheid. Ogenblikkelijk te weten komen wat de maximum snelheid is in jouw wijk? Markeer dan de optie “snelste eerst”. De aanbiedingen met de hoogste internetsnelheid vind je aan de top van de lijst. Hieronder signaleer je de huidige snelle pakketten van dit moment.

 • Caiway Alles-in-1 HD Easy Kabel 20 Mb vanaf ongeveer €51,5.
 • NLE Alles-in-1 20 Mb/s voor +/- €39,95.
 • Online.nl Internet + TV 100 Mb/s voor ongeveer €42,5.
 • XS4ALL Plus + Televisie glasvezel 160 Mb. Tarief: €72,5.
 • Ziggo Internet & TV Start 40 Mb. Tarief: €46,5.

Belangrijk: indien je een internet + tv + bellen pakket afsluit is het belangrijk dat de snelheid stabiel is. Je bent genoodzaakt altijd software / gegevens voor de modem/router te blijven updaten. Ook kwalitatieve UTP kabels zijn onmisbaar. Ga er voor om zoveel devices als mogelijk (PC’s, Tablets & telefoons als Honor 9 en een Samsung Galaxy Tab S2 8) via een internetkabel te connecten. Vaak stabieler dan WiFi. Last van storingen of maar een beperkt WiFi bereik? Hiervoor zijn speciale Wi-Fi boosters.

Welke alles in 1 pakketten zijn er?

Wens jij in aanvulling op een internet abonnement additionele opties als televisie (interactief) en/of vaste telefonie? Kies dan voor een alles in 1 pakket. Dit is stukken voordeliger dan alles apart afsluiten De onderstaande totaalpakketten zijn hierbij ’t populairst in Drenthe:

 • 2-in-1: Internet aangevuld met televisie of telefonie.
 • 3-in-1: Vast bellen, digitale TV en Internet.
 • 4-in-1 (quad play): Combineer TV & internet met vaste en mobiele telefonie.

Zodra je op zo’n alles in 1 pakket overstapt breng je alles onder bij één aanbieder. Je hebt te maken met slechts 1 provider, en de totale kosten zie je maandelijks op één factuur. Zo blijf je grip houden op de lasten. En natuurlijk valt dit vaak voordeliger uit. De uitleg hiervan? Voor het afsluiten van 3-in-1 pakketten hanteren leveranciers scherpe kortingingen (combi-voordeel). En natuurlijk laptops en tablets als interessante welkomstkortingen. Denk aan de eerste 2 maand gratis. Nu internet en tv Vries afsluiten?

Er zijn allerlei alles-in-één-pakketten. Bijvoorbeeld met extra snel internet, extra’s voor televisie (uitzending gemist, extra zenderpakketten, online tv kijken), speciale zenders (Fox Sports of ATV Avrupa) of een (onbeperkt) bellen-bundel. Door onze website check je snel welk abonnement voor jou beschikbaar is.

 • Tele2 Internet Light, Bellen & TV Light 20 Mb vanaf ongeveer €35.
 • T-Mobile Internetten 500 Mb + TV Start voor €65.
 • Caiway Gewoon Slim Glasvezel 300 Mb voor ongeveer €60,5.
 • Caiway Alles-in-1 HD Easy Kabel 20 Mb vanaf ongeveer €51,5.
 • NLE Internet + TV 500 Mb / 500 Mb voor €67,5.

Internet provider Vries vergelijken


Hoe moet ik overstappen van internet pakket in Vries?

Heb jij de juiste aanbieding geselecteerd? Het principe overstappen komt dan aan bod. Overstappen en een sneller/goedkoper internet abonnement voor Vries aanvragen stelt niets voor. Hoe is dat mogelijk? De regering heeft goede afspraken gemaakt met providers, de zogenaamde overstapservice. Jouw nieuwe leverancier regelt alles. Zij zorgen voor het “afmelden” bij de huidige provider. Zo verloopt de overstap probleemloos, jouw nieuwe abonnement gaat op de juiste datum in. Zo kan jij blijven internetten en televisie kijken. O.a. XS4ALL, NLE, KPN, Online.nl hebben de overstapservice in hun service opgenomen.

 1. Geef je adres in en achterhaal wat er allemaal mogelijk is.
 2. Selecteer de extra diensten en kies het abonnement dat bij jou past.
 3. Het contract voor je pakket kun je nu online afsluiten.
 4. Per mail/post krijg je een bevestiging. Daarna heb je twee weken bedenktijd.
 5. Het overstappen wordt afgehandeld binnen 3 – 4 weken.

Nieuw: Alles in 1 met glasvezel in Vries
Zoek jij de beste oplossing? Kies dan voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Verbluffend snel en standvastig internet voor de hele familie. Multiplayer spelletjes spelen als Conker Live and Reloaded, op het moment dat iemand anders Feuten of bijv. Scooby Doo, Where Are You! streamt op zijn of haar Huawei MediaPad M3 tablet, en een ander gezinslid nummers van R. City & Adam Levine opzet op zijn/haar Huawei Ascend G6. Je kunt alles doen wat je wilt, high-speed en zonder haperingen.

Gemakkelijk internet & televisie afsluiten? Bekijk het aanbod overzicht voor gemeente Tynaarlo.