Internet Providers De Punt Vergelijk alle abonnementen en krijg cashbacks tot €89


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Een abonnement afsluiten bij de snelste, beste of goedkoopste internetprovider in De Punt van april 2024? Dan heb jij het juiste portaal gevonden. Alle internet pakketten en welkomstacties van providers als KPN, Youfone, Online.nl netjes naast elkaar gezet. Vergelijk razendsnel alle aanbieders krijg welkomstkortingen tot wel €72. Overstappen is zo gepiept. Hoe vergelijk ik de aanbieders? Het stelt praktisch niets voor. Voer in de tool hierboven de postcode en het huisnummer in. Je ziet in de volgende stap ogenblikkelijk de beschikbare internet aanbieders in De Punt. Je bepaalt zelf of je ook prijzen van TV+bellen wilt meenemen. Geholpen door bruikbare filters als bijvoorbeeld ‘verbindingstype’ (ADSL, Kabel of, Glasvezel), ‘TV’ (speciale zenders als Fashion TV en/of OUTTV, of regio-zenders zoals OOG TV), en ‘bellen’ (onbeperkt bellen EU) stap je direct over naar het abonnement dat past bij jouw wensen. Bovendien kun je extra producten als bijvoorbeeld tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten, online tv kijken afsluiten. Hulp nodig bij het afsluiten van een nieuw pakket? Geholpen door de info op deze pagina tref je handige adviezen die jou helpen in de zoektocht.

Inhoudsopgave
À la minute de internet abonnementen De Punt vergelijken? Dit is verrassend eenvoudig geholpen door de vergelijker op internetprijzenvergelijken.nl. Maar wij bieden meer! Op deze website vergaar je extra informatie over overstappen, bestellen en installeren van internet. Klik op een van de onderwerpen hieronder.

 1. Internet providers in De Punt vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen ADSL, Glasvezel en kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in De Punt?
 4. Wat is het voordeel van een alles in 1 pakket?
 5. Overstappen van provider, hoe werkt dat?

Internet vergelijken De Punt (april 2024)

De vergelijker is ideaal voor consumenten die willen overstappen naar een internet abonnement dat past bij de wensen. Wellicht een pakket met bellen en TV. In Nederland hebben we ruim 12 landelijke bedrijven. Elk internet-bedrijf een scala aan abonnementen. Alleen, wat is voor jou een geschikt pakket? Misschien heb je ook nog producten nog als data-kabels, routers, wifi-versterkers? Daar hebben wij iets op gevonden!

Doe de internet postcodecheck

 1. Stap 1 is het invoeren van je woonplaats (postcode en huisnummer).
 2. Geef aan of je ook TV en telefonie in het pakket wil.
 3. Kies verbindingstype up- en download speed, contracttermijn en maak wellicht al een keuze uit de bedrijven.
 4. Geef door welke opties je wenst voor TV (live pauzeren, uitzending gemist, vooruitkijken of premium kanalen als Fox Sports en X-MO).
 5. Wil je ook bellen? Kies bijv. Bellen tegen vast tarief, Onbeperkt bellen wereldwijd, Onbeperkt bellen in NL.
 6. Kies dan het gewenste (alles in 1) pakket en geef de gewenste aansluitdatum door.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in De Punt gaat razendsnel (bekijk daarvoor de stappen hiernaast). Op basis van het postcodescript stap je moeiteloos over op o.a. Tele2, Ziggo, Telfort, KPN, Online.nl, Vodafone. Vind de scherpste prijzen voor abonnementen bestaande uit internet + bellen. Dit is het moment: stap vandaag nog over. Gepiept binnen een paar minuten. Lees verder over contract bij Youfone.


Wat is het verschil tussen Kabel, ADSL en glasvezel?

Wil jij een nieuwe internetaansluiting in De Punt? In dat geval zijn er ruwweg een drietal opties: ADSL/VDSL, glasvezel en kabel. Het zijn de standaard vormen van breedbandinternet. Iedere verbindingstype heeft zo zijn voor- en nadelen. De capaciteit van de verbindingen veranderd erg. Dat heeft te maken met de manier van aanleggen en het soort bedrading. Alle voor- en nadelen op een rijtje? Dan kan dit jou zeker helpen! Mensen zochten ook naar: internet pakket in Wageningen afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een heel dunne, maar sterke draad, van glas. Via glasvezel kunnen hoge snelheden worden behaald. Om en nabij 30% van de woningen zit op “glas”. Internet-bedrijven bieden al pakketten met 500 Mb/s – 1000 Mb/s.

 • Veel aanbieders
 • Toekomstbestendig
 • Constante kwaliteit

Kabel

Kabelinternet gaat via de coax-kabel (vroeger vooral voor televisie gebruikt). Kabel is beschikbaar in de meeste woningen. Populaire aanbieders zijn Ziggo en KPN. Met kabel haal je tot 200 Mb/s.

 • Alleen verkrijgbaar met TV-abonnement
 • Hoge snelheden (tot 200 megabit)
 • Een stabiel TV-signaal tijdens het internetten-
 • Ziggo biedt kabel landelijk aan

ADSL / VDSL

ADSL / VDSL loopt via het ouderwetse telefoon-netwerk. De ligging van de wijkcentrale heeft invloed op de snelheid. Reken op zo’n 50 Mb per seconde (ADSL) en op VDSL kun je tot max 100mb gaan.

 • Goedkoop
 • Kiezen uit meerdere aanbieders
 • Verouderde techniek
 • Internet wordt trager tijdens TV kijken
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in De Punt?

Nieuwsgierig naar de beste internetprovider in De Punt? Voor welke deal moet ik gaan? Dat ligt aan jouw individuele wensen. Ben jij vooral geïnteresseerd in het goedkoopste abonnement? Liever veel televisie uitbreidingen? Of juist de snelste provider? Via de vergelijkingstool achterhaal je eenvoudig een scherp contract die past bij jouw wensen. Op internetprijzenvergelijken.nl bekijk je ook Internet abonnement Nederland.

Goedkoopste abonnement

Overstappen naar een goedkoop internet abonnement? Voer je postcode en huisnummer in. Selecteer een wat lagere downloadsnelheid. Bijvoorbeeld 10 of 20 Mb/s. Wil je meer snelheid? Dan merk je dat meteen aan de prijs. Markeer nu de optie “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider tref je als eerste. In onderstaande tabel achterhaal je snel welke voordelige pakketten er nu beschikbaar zijn.

 • Telfort Glasvezel Alles- in- 1 200 Mb/s voor ongeveer €57,5.
 • T-Mobile Internet, Bellen & TV 100 Mb Glasvezel. Kosten: €53,5.
 • Tele2 Glasvezel Extra & TV Light 100 Mb vanaf +/- €53.
 • KPN Internet, TV en bellen 500 Mb Glasvezel. Kosten: €72,99.
 • Youfone Alles-in-1 Basis 100 Mb. Tarief: €42,95.

Snelste provider

Zoek jij niet zo zeer een goedkoop abonnement? Jij gaat bij voorkeur voor het snelste internet? Met behulp van het postcodescript check je probleemloos het snelste internet in De Punt. De eerste stap is het invullen van de postcode. Kies links de gewenste downloadsnelheid. Vaak mogelijk tot en met 500 Megabit. Je bekijkt nu passende aanbiedingen met de ingevoerde snelheid. Ogenblikkelijk achterhalen welke snelheid mogelijk is in jouw straat? Markeer dan de optie “snelste eerst”. De pakketten met de hoogste snelheid vind je nu bovenaan. Hierna ontdek jij de huidige snelle pakketten van dit moment.

 • Caiway Gewoon Voordelig Glasvezel 100 Mb vanaf +/- €48,5.
 • NLE Alles-in-1 20 Mb/s. Tarief: €39,95.
 • Online.nl Alles-in-1 100 Mb/s. Prijs: €42,5.
 • XS4ALL Alles-in-1 Smart Glasvezel 80 Mb. Prijs: €67,5.
 • Ziggo Internet Complete 200 Mb vanaf ongeveer €51,5.

Advies: in het geval je een internet + tv + bellen besteld hebt is constante snelheid een cruciaal element. Je bent genoodzaakt altijd actuele software voor de modem/router te hebben. Ook kwalitatieve UTP kabels hebben hierop invloed. Stel jezelf tot doel om te proberen alles (PC’s, Tablets & telefoons als Samsung Galaxy S6 edge of ook Samsung Galaxy TabPro S) aan te sluiten via de kabels. Vaak stabieler dan WiFi. Thuis vaak last van storingen en maar een beperkt WiFi bereik? Probeer dan een Wi-Fi booster.

Hoe kan ik besparen dankzij een alles in 1 pakket?

Blief jij buiten internet aanvullende diensten als tv (digitaal) en wellicht bellen met de vaste telefoon? Selecteer in dit geval een alles in 1 pakket. Een dergelijk 3-in-1 pakket is goedkoper dan alles apart afsluiten De onderstaande totaalpakketten zijn hierbij ’t populairst in Drenthe:

 • 2-in-1: Internet met OF bellen OF TV.
 • 3-in-1: Internet, TV (interactief) en vaste telefonie.
 • 4-in-1 (quad play): Internet, digitale TV, vast bellen en mobiele telefonie.

In het geval van zo’n alles in 1 pakket breng je alles onder bij één aanbieder. Je hebt te maken met slechts 1 provider, en elke maand één factuur. Zo weet je precies wat je betaalt. Bovendien valt dit vaak voordeliger uit. Hoe dat komt? Voor het afsluiten van 3-in-1 pakketten stunten aanbieders met aanzienlijk combinatievoordeel. En natuurlijk krijg je bij dergelijke totaalpakketten regelmatig forse welkomstbonussen. Onder andere de eerste 6 maanden 50% korting. Nu internet en tv De Punt afsluiten?

Wil je een alles-in-één-pakket? Dan valt er genoeg te kiezen. Bijvoorbeeld met extra snel internet, extraatjes voor je televisie (online tv kijken, extra zenderpakketten, uitzending gemist), betaalde zenders (FOX of ATV Avrupa) of eindeloos bellen in Nederland. Middels ons zoekscript detecteer je direct het abonnement / pakket dat bij jou past.

 • KPN Internet en TV Basis 200 Mb Glasvezel voor ongeveer €57,99.
 • Online.nl Internet + TV 100 Mb/s. Kosten: €42,5.
 • T-Mobile Internet, Bellen & TV 100 Mb Glasvezel. Prijs: €53,5.
 • Ziggo Voordeelpakket 40 Mb voor ongeveer €43,5.
 • KPN Internet en TV 500 Mb Glasvezel vanaf €71,99.

Internet provider De Punt vergelijken


Hoe werkt overstappen van internet pakket in De Punt?

Weet je welke aanbieding je wilt afsluiten? Overstappen kan dan interessant zijn. Overstappen en een sneller/goedkoper internet abonnement voor De Punt aanvragen is daadwerkelijk kinderspel. Waarom? Internetproviders coöpereren heel goed met elkaar, het gaat dan om de overstapservice. Jullie nieuwe internet-provider helpt je bij alle benodigde stappen. Zo zeggen ze je huidige contract op (geen dubbele kosten). Geen stress, op de geselecteerde ingangsdatum wordt je netjes aangesloten. Geen dag zonder internet, TV of telefoon! Providers als KPN, Telfort, T-Mobile, Online.nl hebben de overstapservice in hun service opgenomen.

 1. Geef jouw huisnummer & postcode op en achterhaal de verkrijgbare abonnementen.
 2. Verfijn je keuze en klik door naar een van de aanbiedingen.
 3. Doorloop alle stappen om het pakket af te sluiten.
 4. Je ontvangt een bevestiging. Je hebt nog 14 dagen bedenktijd.
 5. Jouw overstap wordt voltooid binnen 3 – 4 weken.

Nieuw: Alles in 1 met glasvezel in De Punt
100% toekomstbestendig? Overweeg dan zeker een alles in 1 abonnement met glasvezel! Verwonderlijk snel en bestendig internet voor de hele familie. Online spelletjes spelen als Grid, op het moment dat iemand anders Smeris of bijv. Boardwalk Empire afspeelt op de Microsoft Surface Pro 4 tablet en weer een ander muziek van Oasis opzet op zijn/haar LG Nexus 5X. Dit is allemaal mogelijk, razendsnel en zonder vertragingen.

Eenvoudig internet + televisie afsluiten? Vergelijk het totale aanbod in de gemeente Tynaarlo.