Internet Providers Den Helder Vergelijk aanbiedingen en krijg kortingen tot €46


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Op zoek naar de beste, snelste of goedkoopste internetprovider in Den Helder van april 2024? Dan heb jij het juiste portaal gevonden. Alle contracten en welkomstbonussen van providers als Fiber, NLE, XS4ALL bij elkaar. Vergelijk in 2 minuten alle aanbieders en profiteer van welkomstbonussen tot €53. Overstappen is kinderspel. Hoe pak ik dit aan? Het is zo klaar als een klontje. Vul in het formulier hierboven jouw postcode en huisnummer in. Je detecteert aansluitend rechtstreeks relevante internet aanbieders in Den Helder. Je bent vrij om bellen + TV mee te nemen. Op basis van handige selectievakjes als ’type verbinding’ (ADSL, Glasvezel, Kabel), ’televisie’ (betaalde zenders als Fine Living of Investigation Discovery, of regio-zenders zoals Gelre TV), en ’telefonie’ (eindeloos bellen binnen + buitenland) signaleer je het perfecte abonnement. Als extra kun je premium opties als on demand films kijken, tv programma’s opnemen, begin gemist afsluiten. Meer info nodig bij het vinden van een nieuwe provider? Via deze website bekijk je nuttige tips die jou helpen in de zoektocht.

Inhoudsopgave
Gelijk de populaire internet abonnementen Den Helder vergelijken? Dat is kinderspel met behulp van de internetvergelijker. Maar er is meer. Op deze website lees je meer info betreffende het oversluiten, aanleggen en bestellen van internet. Kies een van de onderstaande vragen.

 1. Internet providers in Den Helder vergelijken
 2. Wat past bij mij: glasvezel, ADSL of kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Den Helder?
 4. Welk alles in 1 pakket past bij mij?
 5. Overstappen van provider, hoe werkt dat?

Internet vergelijken Den Helder (april 2024)

Deze website is ideaal voor personen die klaar zijn met hun huidige provider en op zoek zijn naar een voordelig of snel internet abonnement. Eventueel met televisie en/of bellen. In Holland hebben we ruim 14 populaire leveranciersElke leveranciers biedt een wirwar aan contracten. Hoe vind je nu een abonnement dat bij mijn wensen past? Wil jij bijv. nog extra’s als routers, modems, data-kabels? Daar hebben wij iets op gevonden!

Doe de internet postcodecheck

 1. Stap 1 is het invoeren van je woonplaats (postcode en huisnummer).
 2. (De)selecteer Televisie en/of Bellen.
 3. Selecteer het soort verbinding, snelheid, abbo-termijn en geef als optie een leverancier op.
 4. Kies extra’s voor je TV (online tv kijken, on demand films kijken, tv programma’s opnemen of speciale zenders als Fox Sports en Star Plus).
 5. Wil je ook bellen? Kies bijv. Onbeperkt bellen in de EU, Gratis nummerbehoud, Onbeperkt bellen wereldwijd.
 6. Kies nu het best matchende (3-in-1) aanbod en geef de gewenste aansluitdatum door.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Den Helder is kinderspel (neem daarvoor ons zes-stappenplan door). Op basis van de vergelijker is dit extra eenvoudig bij o.a. Telfort, XS4ALL, KPN, Online.nl, Vodafone, Ziggo. Bekijk de voordeligste deals voor pakketten op basis van o.a. televisie, internet + bellen. Wacht niet langer, stap direct online over. Dankzij de overstapservice razendsnel geregeld. Bezoek direct 3-in-1 bij Tele2.


Wat past bij mij: glasvezel, ADSL en kabel?

Ga jij voor een nieuwe internetaansluiting in Den Helder? Eigenlijk heb je drie verbindingstypes: glasvezel, ADSL en kabel. Allemaal vormen van breedbandinternet. Elk type heeft voordelen en nadelen. De betrouwbaarheid van het netwerk verschilt best wel. Dat komt mede door de aanleg en de samenstelling van de bedrading. Twijfel jij nog? Lees dan snel verder! Zoek ook naar internet pakket in Wehl afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een uiterst dunne vezel, gemaakt van glas. Bij glasvezel zijn enorme snelheden mogelijk. Om en nabij een derde van Nederland is aangesloten. Internet-services verkopen tegenwoordig deals die enorm snel zijn (tot 1 Gigabit per seconde).

 • Groot aantal providers
 • Het snelste internet
 • Up- en downloadsnelheid even hoog

Kabel

Internet kan ook op de (coax) kabel (oorspronkelijk bedoeld als televisie netwerk). Zo’n kabel-verbinding is beschikbaar in de meeste woningen. Meestal verzorgd door Ziggo en KPN. De snelheid ligt rond de 200 Megabit.

 • Beperkt aantal aanbieders
 • Downloadsnelheid tot 200 Mb/s
 • Tv snoept geen bandbreedte
 • Ziggo is grootste kabelprovider

ADSL / VDSL

ADSL en VDSL werkt op de traditionele telefoonlijn. De afstand tot wijkcentrale / straatkast bepaalt hoe snel/langzaam het internet is. Reken op zo’n 50 Mb per seconde (ADSL) en VDSL gaat tot ongeveer 100 Mb/s.

 • Goedkoopste optie
 • Kiezen uit meerdere aanbieders
 • Traag t.o.v. kabel en glas
 • Internet wordt trager tijdens TV kijken
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Den Helder?

Sluit jij je aan bij de beste internetprovider in Den Helder? Maar wat is nu de beste? Het antwoord is anders voor elke situatie. Stap jij het liefst over naar het goedkoopste abonnement? Extra zenders en betaalde TV? Of juist de snelste provider? Middels de vergelijkingstool signaleer jij simpel het abonnement passend bij jullie behoefte. Je treft hier ook uitgebreide info over Internet abonnement Nieuwaal.

Goedkoopste abonnement

Ga jij bij voorkeur voor een goedkoop internet abonnement? Voer dan je gegevens in. Sleep het balkje met ‘downloadsnelheid’ wat naar links. 25 Mb/s is een prima snelheid. Kies je voor 50 Mb/s of meer? Dan zie je dit direct terug in het tarief. Filter de resultaten op “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider staat voor jou klaar. In onderstaande tabel detecteer je een aantal van de populaire voordelige pakketten.

 • Telfort Glasvezel 100 Mb/s. Prijs: €42,5.
 • T-Mobile Internetten 50 Mb + TV Start vanaf +/- €47,5.
 • Tele2 Glasvezel Basis, Bellen & TV Light 50 Mb. Prijs: €45.
 • KPN Internet, TV Basis en Bellen 100 Mb Glasvezel. Kosten: €54,99.
 • Youfone Alles-in-1 Basis 100 Mb voor €42,95.

Snelste provider

Zoek jij niet zo zeer een goedkoop abonnement? Jij gaat bij voorkeur voor het snelste internet? Geholpen door de vergelijkingstool achterhaal je in een ogenblik het snelste internet in Den Helder. Begin met het invullen van jouw postcode. Kies links de gewenste downloadsnelheid. Vaak mogelijk tot en met 500 Megabit. Je achterhaalt nu passende abonnementen met de bewuste snelheid. Ogenblikkelijk weten wat de maximum snelheid is in jouw woning? Maak in dat geval gebruik van de optie “snelste eerst”. De pakketten met de hoogste snelheid worden als eerste weergegeven. In het volgende overzicht bekijk je de huidige snelle pakketten van dit moment.

 • Caiway Internet Glasvezel 150 Mb vanaf €39,95.
 • NLE Internet + Bellen 50 Mb / 5 Mb. Prijs: €32,45.
 • Online.nl Internet 50 Mb/s. Prijs: €30.
 • XS4ALL Alles-in-1 Smart 80 Mb vanaf ongeveer €67,5.
 • Ziggo Connect & Play Max 400 Mb voor +/- €81,5.

Tip: zeker bij pakketten waarbij je internet + tv + bellen hebt afgesloten zijn betrouwbare constante snelheden nodig. Het is essentieel software / gegevens voor de modem/router te blijven updaten. Geschikte kabels voor UTP zijn onmisbaar. Het is de kunst om alle producten (telefoons en device als de Wileyfox Spark plus en ook Samsung Galaxy Tab E) met een kabel te verbinden. Aannemelijk betrouwbaarder dan WiFi. Thuis vaak last van storingen en maar een beperkt WiFi bereik? Informeer dan naar een Wi-Fi versterker / booster.

Welke alles in 1 pakketten zijn er?

Overweeg jij naast een internet abonnement additionele opties als interactieve TV en eventueel vaste telefonie? Dan kun je het beste kiezen voor een alles in 1 pakket. Een dergelijk 3-in-1 pakket is goedkoper dan losse diensten afnemen. De volgende totaalpakketten behoren tot de opties in Noord-Holland:

 • 2-in-1: Internet met OF bellen OF TV.
 • 3-in-1: Internet, bellen en digitale TV.
 • 4-in-1 (quad play): Combineer TV & internet met vaste en mobiele telefonie.

Bij een alles in 1 pakket breng je alles onder bij één provider. Je hebt te maken met slechts 1 provider, en de totale kosten zie je maandelijks op één factuur. Zo blijft het ook helder voor jezelf. En natuurlijk valt dit vaak voordeliger uit. De reden daarvan? In het geval van 3-in-1 pakketten hanteren leveranciers aanzienlijk combinatievoordeel. Bovendien laptops en tablets als interessante welkomstkortingen. Onder andere 3 maanden voor €35,00. Nu internet en tv Den Helder afsluiten?

Wil je een alles-in-één-pakket? Dan valt er genoeg te kiezen. Dit kan zijn extra snel internet (500 Mb/s), extraatjes voor je televisie (tv programma’s opnemen, uitzending gemist, extra zenderpakketten), betaalde zenders (Film1 of Planet Turk) of onbeperkt bellen. Op de vergelijkingstool bekijk jij gemakkelijk het abonnement dat voor jullie geschikt is.

 • Tele2 Internet Light en TV Light 20 Mb. Prijs: €33.
 • T-Mobile Internet, Bellen & TV 50 Mb Glasvezel. Tarief: €50.
 • Telfort Internet en TV Snel 50Mb Glasvezel vanaf €42,5.
 • KPN Internet, TV Basis en bellen 500 Mb Glasvezel vanaf €62,99.
 • Tele2 Glasvezel Basis & TV Light 50 Mb voor €43.

Internet provider Den Helder vergelijken


Hoe kan ik overstappen van internet pakket in Den Helder?

Heb jij de juiste aanbieding geselecteerd? Overstappen kan dan interessant zijn. Overstappen en je nieuwe internet abonnement voor Den Helder aanvragen is vandaag de dag verrassend eenvoudig. Hoe dat komt? Een aantal jaren geleden zijn er duidelijke richtlijnen opgesteld, dit heet de overstapservice. Jullie nieuwe internet-provider handelt alles af. Bijvoorbeeld het opzeggen van je abonnement. Geen stress, alles wordt geactiveerd op de gekozen ingangsdatum. Zo kan jij blijven internetten en televisie kijken. Providers als KPN, Online.nl, Telfort, NLE doen alleen mee met de overstapservice.

 1. Voer jouw postcode in en achterhaal wat er allemaal mogelijk is.
 2. Gebruik de filters en selecteer de “matchende” provider.
 3. Bestel het gewenste pakket online.
 4. Per mail krijg je een overzicht van je bestelling. Er geldt vervolgens een annuleringstermijn van 14 dagen.
 5. De switch naar de nieuwe provider wordt afgehandeld binnen een maand.

Nieuw: Alles in 1 met glasvezel in Den Helder
100% toekomstbestendig? Ga dan voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Bizar snel en degelijk internet voor de hele familie. Multiplayer games spelen als Saints Row 2, op hetzelfde moment dat een ander Bureau Raampoort of Dead Like Me streamt op de Apple iPad tablet, en een derde persoon muziek van Dune opzet op zijn/haar Motorola Moto E. Je kunt alles doen wat je wilt, vliegensvlug en geen beperkingen.

Gemakkelijk internet & televisie afsluiten? Bekijk het volledige aanbod in jullie gemeente Den Helder.