Internet Providers Lies Vergelijk abonnementen en krijg kortingen tot €43


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Benieuwd naar de snelste, beste of goedkoopste internetprovider in Lies van mei 2024? Dan zit je hier goed! Alle abonnementen en aanbiedingen van bijvoorbeeld NLE, Youfone, Online.nl bij elkaar. Vergelijk probleemloos alle pakketten en maak aanspraak op voordeel tot €100. Overstappen is zo gepiept. Hoe dat werkt? Dat is erg gemakkelijk. Voer in de tool hierboven de postcode + het huisnummer in. Je vergelijkt daarna direct de beste internet aanbieders in Lies. Optioneel kies je voor televisie en bellen. Geholpen door handige selectievakjes als ’type verbinding’ (ADSL, Kabel of, Glasvezel), ‘TV’ (exclusieve zenders als AMC en/of WDR, of streek kanalen als TV Gelderland), en ’telefonie’ (onbeperkt bellen EU) stap je over naar het best passende abonnement. Daarnaast kun je extra services als live pauzeren, extra zenderpakketten, begin gemist afsluiten. Zoek je wat extra informatie bij het vergelijken? Middels de info op deze pagina tref je praktische adviezen die jou helpen in de zoektocht.

Inhoudsopgave
Gelijk de top-internet abonnementen Lies vergelijken? Dit kan bijzonder gemakkelijk geholpen door de internetvergelijker. Maar er is meer. Hier vind jij meer info betreffende het afsluiten van een internet abonnement. Selecteer een van de thema’s hieronder.

 1. Internet providers in Lies vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen Kabel, ADSL en glasvezel?
 3. Wat is de beste internet provider in Lies?
 4. Welk alles in 1 pakket past bij mij?
 5. Hoe werkt de overstapservice?

Internet vergelijken Lies (mei 2024)

Deze website is bedoeld voor gezinnen die op zoek zijn naar een geschikt internet abonnement. Optioneel een Alles in 1 pakket met bellen en TV. In Holland vind je meer dan 10 betrouwbare providers. Elke aanbieder biedt vele verschillende 3-in-1 opties. Echter, wat is een pakket dat geknipt is voor mij? En wat te denken van zaken als data-kabels, modems, routers? Daar hebben wij iets op gevonden!

Doe de internet postcodecheck

 1. Vul allereerst jouw postcode + huisnummer in.
 2. Geef aan of je ook TV en telefonie in het pakket wil.
 3. Selecteer het soort verbinding, aantal MB’s, abonnementsduur en kies een favoriete aanbieder.
 4. Kies extra’s voor je TV (vooruitkijken, live pauzeren, begin gemist of premium kanalen als HBO of Planet Turk).
 5. Heb je een vaste telefoon? Neem dan bijvoorbeeld Bellen tegen vast tarief, Onbeperkt bellen in de EU, Onbeperkt bellen in NL.
 6. Selecteer het best matchende internetabonnement en begin met overstappen.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Lies stelt eigenlijk niets voor (zoals je hiervoor als hebt kunnen lezen). Op basis van ons zoekscript is dit mogelijk bij Tele2, Vodafone, Telfort, Online.nl, KPN, Ziggo. Altijd de laagste prijzen van abonnementen bestaande uit internet + tv. Dit is het moment: regel direct de overstap. Gepiept binnen een paar minuten. Lees verder over Caiway alles in 1.


Wat is het verschil tussen glasvezel, ADSL en kabel?

Ga jij voor een nieuwe internetaansluiting in Lies? Globaal onderscheiden we 3 soorten verbindingen: ADSL/VDSL, kabel en glasvezel. Dit noemen we ook wel breedbandinternet. Iedere verbindingstype heeft belangrijke voordelen en nadelen De snelheid van het internet varieert enorm. Dit vindt zijn oorsprong bij de wijze van aanleg en het soort bedrading. Twijfel jij nog? Onderstaand tref je een korte uitleg. Zoek ook naar internet pakket in Ees afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een dunne vezel, van samengeperst glas. Op glasvezel kunnen ze grote snelheden verwerken. Om en nabij een derde van de huizen beschikt over glasvezel. Internet-services stunten met abonnementen die razendsnel zijn (500 Megabit per seconde).

 • Vrije providerkeuze
 • Downloadsnelheden tot 1 Gb/s
 • Zeer betrouwbare verbinding

Kabel

Op de coax-kabel kan men ook internet gebruiken ((waarbij altijd ook TV moet worden afgenomen). Kabel is beschikbaar voor heel veel huizen. Populaire aanbieders zijn Ziggo en KPN. Snelheid ligt tussen de 25 – 200 Mb/s.

 • Alleen verkrijgbaar met TV-abonnement
 • Downloadsnelheid tot 200 Mb/s
 • Internetsnelheid gaat niet achteruit bij TV-kijken
 • Ziggo biedt kabel landelijk aan

ADSL / VDSL

ADSL / VDSL loopt via het ouderwetse telefoon-netwerk. De ligging van de wijkcentrale heeft invloed op de snelheid. ADSL gaat tot 50 Mb/s en zo’n 100 Mb/s via VDSL.

 • Lage prijzen
 • Veel aanbieders, veel keus
 • Traag t.o.v. kabel en glas
 • Gebruik van TV vertraagd het internet
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Lies?

Nieuwsgierig naar de beste internetprovider in Lies? Welk aanbod is voor mij geschikt? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Wil jij het goedkoopste abonnement? De meeste TV-zenders? Of gaat jouw voorkeur uit naar de snelste provider? Middels de postcodecheck vind jij zonder moeite de betere deal aangepast aan jullie gezinssituatie. Op internetprijzenvergelijken.nl bekijk je ook Internet abonnement Vlodrop.

Goedkoopste abonnement

Ben jij op zoek naar een goedkoop internet abonnement? Vul de gevraagde gegevens in. Selecteer een wat lagere downloadsnelheid. Denk aan 10 – 20 Megabit. Sleep je het balkje naar rechts? Dan merk je dat meteen aan de prijs. Markeer nu de optie “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider wordt als eerste weergegeven. Hieronder check je bekijk je eenvoudig voordelige pakketten voor internet.

 • Telfort Internet en TV Snel 50Mb Glasvezel voor +/- €42,5.
 • T-Mobile Internet 750 Mb vanaf ongeveer €50.
 • Tele2 Internet Light 20 Mb. Prijs: €25.
 • KPN Internet en TV 200 Mb Glasvezel vanaf ongeveer €67,99.
 • Youfone Alles-in-1 Basis 100 Mb vanaf ongeveer €42,95.

Snelste provider

Zoek jij niet zo zeer een goedkoop abonnement? Ben jij enkel geïnteresseerd in het snelste internet? Geholpen door onze website vergelijk je probleemloos het snelste internet in Lies. Voer eerst je postcode en huisnummer in. Hoeveel snelheid wil je? Dat bepaal je zelf. Bijvoorbeeld 200 Mb/s of 400 Mb/s. Je bekijkt nu passende aanbiedingen die voldoen aan jouw voorkeurssnelheid. Onmiddellijk ontdekken welke snelheid mogelijk is in jouw woning? Klik dan rechtsboven op “snelste eerst”. De abonnementen met de hoogste snelheid worden als eerste weergegeven. Onderstaand vind je een aantal hele snelle pakketten voor internet.

 • Caiway Internet Glasvezel 150 Mb vanaf €39,95.
 • NLE Internet + TV 100 Mb / 100 Mb vanaf +/- €51.
 • Online.nl Alles-in-1 30 Mb/s vanaf ongeveer €39.
 • XS4ALL Smart + Televisie glasvezel 80 Mb vanaf +/- €62,5.
 • Ziggo Internet 25 Mbit/s & TV Start 25 Mb vanaf €39,95.

Disclaimer: wanneer je kiest voor een pakket met internet + tv + bellen zijn betrouwbare constante snelheden nodig. Het is vereist je modem/router te voorzien van actuele software. Ook kwalitatieve UTP kabels zijn onmisbaar. Probeer zoveel mogelijk apparaten (tablet en telefoons als een Apple iPhone 5c of bijv. Hannspree 101 Hercules) via kabels aan te sluiten. Doorgaans sneller dan WiFi. Ervaar je storingen of een matige WiFi snelheid? Informeer dan naar een Wi-Fi versterker / booster.

Welk alles in 1 pakket past bij mij?

Verlang jij in aanvulling op internet extra opties als digitale televisie en eventueel vaste telefonie? Dan kun je het beste kiezen voor een alles in 1 pakket. Dit is namelijk veel goedkoper dan alles apart afsluiten De onderstaande totaalpakketten zijn hierbij ’t populairst in Friesland:

 • 2-in-1: Internet met OF bellen OF TV.
 • 3-in-1: Vaste telefonie, TV (digitaal) en Internet.
 • 4-in-1 (quad play): Combineer TV & internet met vaste en mobiele telefonie.

Wanneer je overstapt naar een alles in 1 pakket worden alle diensten geleverd door één maatschappij. Je hebt te maken met slechts 1 provider, en de totale kosten zie je maandelijks op één factuur. Zo blijf je grip houden op de lasten. Daarnaast is dat erg voordelig. De uitleg hiervan? Bij 3-in-1 pakketten bieden aanbieders en zogenaamde combivoordeel korting. Daarnaast krijg je bij dergelijke totaalpakketten regelmatig enorme welkomstbonussen. Dit kan bijvoorbeeld zijn het eerste jaar 20% korting. Nu internet en tv Lies afsluiten?

Het aanbod met alles-in-één-pakketten is enorm. Dit kan zijn extra snel internet (500 Mb/s), extraatjes voor je televisie (online tv kijken, on demand films kijken, begin gemist), premium kanalen (HBO of Planet Turk) of een (onbeperkt) bellen-bundel. Op onze zoekmachine zoek jij in luttele minuten een geschikt abonnement gebaseerd op je wensen.

 • XS4ALL Plus + Bellen glasvezel 160 Mb vanaf €60.
 • KPN Internet, TV Basis en bellen 200 Mb Glasvezel voor +/- €58,99.
 • NLE Glasvezel Alles- in- 1 50 Mb/s. Prijs: €43,5.
 • Tele2 Glasvezel Extra & TV Basis 100 Mb. Tarief: €55.
 • T-Mobile Internet, Bellen & TV 50 Mb Glasvezel voor €50.

Internet provider Lies vergelijken


Hoe werkt overstappen van internet pakket in Lies?

Een interessante aanbieding gevonden? Overstappen is het devies! Overstappen en een sneller/goedkoper internet abonnement voor Lies aanvragen gaat steeds gemakkelijker. Hoe zit dit? Internetproviders coöpereren heel goed met elkaar, het gaat dan om de overstapservice. Jouw nieuwe leverancier helpt je bij alle benodigde stappen. Hierbij kun je denken aan het ontbinden van contracten. Zo verloopt de overstap probleemloos, jij bent gegarandeerd aangesloten op de ingangsdatum. Altijd de beschikking over een werkende TV en internetverbinding. O.a. Online.nl, Tele2, NLE, Ziggo kunnen deze overstapservice voor je faciliteren.

 1. Voer jouw postcode in en ontdek het actuele aanbod.
 2. Selecteer de extra diensten en selecteer de “matchende” provider.
 3. Bestel het gewenste pakket online.
 4. De nieuwe provider stuurt je een bestelbevestiging. Je hebt nog 14 dagen bedenktijd.
 5. De overstap wordt in gang gezet in een aantal dagen tot max. 4 weken.

Nieuw: Alles in 1 met glasvezel in Lies
100% toekomstbestendig? Kies dan voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Onvoorstelbaar snel en evenwichtig internet door de hele woning. Online multiplayer games spelen als Grand Theft Auto IV, terwijl iemand Wie is de Mol en Samurai Jack afspeelt op de Apple iPad mini 4 tablet en weer een ander muziek van Liquido beluistert op een Xiaomi Redmi Note 4X. De mogelijkheden zijn grenzeloos, vliegensvlug en zonder vertragingen.

Betrouwbaar internet & televisie afsluiten? Ontdek het totale aanbod in de gemeente Terschelling.