Internet Providers Noord-Holland Vergelijk abonnementen en ontvang kortingen oplopend tot €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Op zoek naar de goedkoopste, beste of snelste internetprovider in Noord-Holland van juni 2024? Op Internetprijzenvergelijken.nl vind je het antwoord. Alle pakketten en acties van aanbieders als NLE, T-Mobile, Online.nl in een handig overzicht. Vergelijk eenvoudig alle pakketten en profiteer van welkomstbonussen tot €91. Overstappen is zo gepiept. Hoe kan ik vergelijken? Het is eigenlijk zo gepiept. Voer in de tool hierboven jouw locatie in (postcode + huisnummer). Je treft daarop onmiddellijk de beschikbare internet aanbieders in Noord-Holland. Eventueel kun je ook TV en telefonie selecteren. Dankzij handige selectievakjes als ‘soort verbinding’ (Glasvezel, ADSL of Kabel), ’televisie’ (exclusieve zenders als 192TV en/of RTL Television, of regionale zenders als RTV West), en ‘bellen’ (onbeperkt Wereld) vind je jouw ideale abonnement. Tevens kan je online extra services als vooruitkijken, begin gemist, tv programma’s opnemen afsluiten. Meer info nodig bij het afsluiten van een nieuw pakket? Dankzij deze pagina ontdek je bruikbare tips & tricks die het wat nog gemakkelijker maken.

Inhoudsopgave
Ogenblikkelijk de bekendste internet abonnementen Noord-Holland vergelijken? Dit gaat razendsnel geholpen door onze postcode-check. Maar er is meer. Hieronder vind jij achtergrondinformatie over het aangaan van een abonnement voor internet. Kies een van de onderstaande vragen.

 1. Internet providers in Noord-Holland vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen glasvezel, ADSL en kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Noord-Holland?
 4. Welke alles in 1 pakketten zijn er?
 5. Hoe werkt overstappen?

Internet vergelijken Noord-Holland (juni 2024)

Deze pagina is ideaal voor personen die willen overstappen naar een internet abonnement dat past bij de wensen. Wellicht een pakket met bellen en TV. In onze omgeving stop het niet bij de 10 betrouwbare providers. Elke maatschappij biedt een wirwar aan 3-in-1 opties. Hoe stap je over naar een geschikt pakket? En heb je nog extra’s nodig als modems, data-kabels, routers? Daar hebben wij iets op gevonden!

Doe de internet postcodecheck

 1. Voer je postcode en huisnummer in.
 2. Geef aan of je ook TV en telefonie in het pakket wil.
 3. Kies type verbinding, up- en download speed, contracttermijn en geef als optie een leverancier op.
 4. Markeer gewenste extra’s voor TV (tv programma’s opnemen, vooruitkijken, on demand films kijken of speciale zenders als PTV Prime of TGRT EU).
 5. Kies ook voor belmogelijkheden zoals Gratis nummerbehoud, Onbeperkt bellen wereldwijd, Bellen tegen vast tarief.
 6. Kies nu het best matchende (3-in-1) aanbod en begin met overstappen.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Noord-Holland is extreem gemakkelijk tegenwoordig (volg de 6 stappen onder de postcodecheck). Met behulp van onze zoekmachine is dit mogelijk bij Telfort, KPN, Vodafone, Online.nl, XS4ALL, Ziggo. Altijd de beste aanbiedingen van het aanbod van bellen, tv en internet. Wacht niet langer, overstappen gaat makkelijker dan je denkt. Gepiept binnen een paar minuten. Lees verder over internet van Tele2.


Wat past bij mij: glasvezel, ADSL en kabel?

Wil jij een nieuwe internetaansluiting in Noord-Holland? Globaal onderscheiden we 3 manieren van internet: Kabel, glasvezel en ADSL. Allemaal vormen van breedbandinternet. Elke “soort” onderscheidt zich op veel fronten. De capaciteit van de verbindingen verschilt enorm. Dat komt mede door de aanleg van het netwerk, en materiaal dat is gebruikt (draad). Twijfel jij nog? Lees dan snel verder! Lees nu verder over internet pakket in Schiermonnikoog afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een uiterst dunne vezel, gemaakt van glas. Door glasvezel kunnen netwerken gigantische snelheden aan. Ongeveer dertig procent van Nederland is aangesloten. Leveranciersbieden al pakketten met enorme snelheden (750 Mb/s).

 • Groot aantal providers
 • Downloadsnelheden tot 1 Gb/s
 • Hoogste kwaliteit TV-beelden

Kabel

Via de kabel (coax) is internetten ook mogelijk (vroeger vooral voor televisie gebruikt). Zo’n kabel-verbinding is beschikbaar in de meeste woningen. KPN en Ziggo maken hier de dienst uit. De snelheid ligt rond de 200 Megabit.

 • Alleen verkrijgbaar met TV-abonnement
 • Hoge snelheden (tot 200 megabit)
 • Analoge en digitale kabel-tv signaal
 • Ziggo is marktleider in Nederland

ADSL / VDSL

VDSL of ADSL werkt op de traditionele telefoonlijn. De afstand tot wijkcentrale / straatkast bepaalt hoe snel/langzaam het internet is. Je kunt uitgaan van max. 50mb bij ADSL en op VDSL kun je tot max 100mb gaan.

 • Goedkoopste optie
 • Kiezen uit meerdere aanbieders
 • Snelheid valt vaak tegen
 • TV heeft invloed op de internetsnelheid
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Noord-Holland?

Nieuwsgierig naar de beste internetprovider in Noord-Holland? Wat voor optie past dan bij mij? Dat verschilt enorm per situatie. Zoek jij het goedkoopste abonnement? Extra zenders en betaalde TV? Of kies jij blind voor de snelste provider? Geholpen door ons zoekscript bekijk jij onmiddellijk een voordelig aanbod aangepast aan jullie gezinssituatie. Op internetprijzenvergelijken.nl bekijk je ook Internet abonnement Indijk.

Goedkoopste abonnement

Nieuwsgierig naar een goedkoop internet abonnement? Start dan onze postcodecheck. Kies een lage downloadsnelheid. Aan 40 Mb/s heb je voldoende. Wil je meer snelheid? Dan schieten de prijzen vaak omhoog. Klik rechtsboven op “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider staat nu bovenaan. Hieronder ontdek je voorbeelden van extra voordelige pakketten.

 • Telfort Internet en TV Extra Glasvezel 100 Mb voor ongeveer €50.
 • T-Mobile Internet, TV en Bellen 50 Mb/s voor ongeveer €45,5.
 • Tele2 Glasvezel Basis & TV Light 50 Mb voor +/- €43.
 • KPN Internet + Bellen 200 Mb Glasvezel. Kosten: €48,99.
 • Youfone Alles-in-1 Basis 100 Mb. Tarief: €42,95.

Snelste provider

Is prijs voor jou niet van belang? Het enige wat jij wil is het snelste internet? Middels het postcodescript achterhaal je razendsnel het snelste internet in Noord-Holland. De eerste stap is het invullen van de postcode. Sleep het balkje naar jouw ideale snelheid. De max. snelheid is op dit moment 500 Mb/s. Je achterhaalt nu relevante contracten met de bewuste snelheid. Ogenblikkelijk ontdekken hoeveel Megabit gehaald kan worden in jouw postcodegebied? Markeer dan de optie “snelste eerst”. De providers met de hoogste internetsnelheid tref je nu als eerste. Onderstaand zoek je de huidige snelle pakketten van dit moment.

 • Caiway Alles-in-1 HD Easy Kabel 20 Mb voor €51,5.
 • NLE Internet + Bellen 20 Mb / 1 Mb voor +/- €32,45.
 • Online.nl Alles-in-1 50 Mb/s. Prijs: €41.
 • XS4ALL Internet Compact glasvezel 40 Mb. Tarief: €40.
 • Ziggo Internet Complete 200 Mb voor +/- €51,5.

Advies: zeker bij pakketten waarbij je internet + tv + bellen hebt afgesloten is constante snelheid een cruciaal element. Het is essentieel actuele software voor de modem/router te hebben. Geschikte kabels voor UTP zijn onmisbaar. Het is de kunst om alle producten (telefoons en device als de Apple iPhone 7 of een Lenovo Tab 4 Plus) via een internetkabel te connecten. Dit presteert beter dan WiFi. Ook regelmatig storing en een slecht WiFi bereik? Daar zijn unieke Wi-Fi versterkers voor beschikbaar.

Welk alles in 1 pakket past bij mij?

Verlang jij afgezien van een internet abonnement extra opties als televisie (digitaal) en mogelijk ook vaste telefonie? Het handigste is dan een alles in 1 pakket. Dit is namelijk veel goedkoper dan voor elke dienst een apart contract afsluiten. Deze totaalpakketten zijn interessant in Noord-Holland:

 • 2-in-1: Internet aangevuld met televisie of telefonie.
 • 3-in-1: Vaste telefonie, interactieve TV en internet.
 • 4-in-1 (quad play): Televisie, internet en vast + mobiel combineren.

Wanneer je overstapt naar een alles in 1 pakket worden alle diensten geleverd door één bedrijf. 1 vast aanspreekpunt, en elke maand één factuur. Je hebt 100% overzicht. Daarnaast is het veel voordeliger. De uitleg hiervan? Voor het afsluiten van 3-in-1 pakketten hanteren aanbieders scherpe kortingingen (combi-voordeel). Tevens horen bij deze totaalpakketten interessante welkomstkortingen. Denk aan het eerste jaar 20% korting. Nu internet en tv Noord-Holland afsluiten?

Het aanbod met alles-in-één-pakketten is enorm. Denk aan een pakket met glasvezel internet, add-ons voor digitale televisie (on demand films kijken, live pauzeren, tv programma’s opnemen), speciale zenders (Film1 en Star Plus) of onbeperkt bellen. Gebaseerd op ons zoekscript achterhaal je eenvoudig welk abonnement voor jou beschikbaar is.

 • KPN Internet, TV en bellen 200 Mb Glasvezel. Prijs: €68,99.
 • NLE Internet + TV 500 Mb / 500 Mb voor ongeveer €67,5.
 • Online.nl Internet + TV 100 Mb/s. Tarief: €42,5.
 • XS4ALL Compact + Bellen 40 Mb vanaf ongeveer €45.
 • Telfort Glasvezel internet en Vast bellen 200 Mb/s vanaf +/- €50.

Internet provider Noord-Holland vergelijken


Hoe kan ik overstappen van internet pakket in Noord-Holland?

Weet je welke aanbieding je wilt afsluiten? Misschien wil je meteen overstappen. Overstappen en zo’n ander internet abonnement voor Noord-Holland aanvragen gaat steeds gemakkelijker. Hoe zit dit? Internetproviders coöpereren heel goed met elkaar, het gaat dan om de overstapservice. Jullie nieuwe internet-provider handelt alles af. Hierbij kun je denken aan het ontbinden van contracten. Jij hoeft je nergens druk om te maken, jij bent gegarandeerd aangesloten op de ingangsdatum. Altijd de beschikking over een werkende TV en internetverbinding. Partijen zoals T-Mobile, NLE, XS4ALL, Online.nl zijn actief in deze overstapservice.

 1. Zoek op postcode + huisnummer en check de abonnementen.
 2. Verfijn je keuze en kies het gewenste pakket.
 3. Bestel het gewenste pakket online.
 4. Je krijgt z.s.m. een orderbevestiging. Daarna heb je twee weken bedenktijd.
 5. Jouw overstap wordt voltooid in 3 a 4 weken.

Handig: Alles in 1 met glasvezel in Noord-Holland
Ga jij voor het hoogst haalbare? Overweeg dan zeker een alles in 1 abonnement met glasvezel! Onthutsend snel en standvastig internet voor het hele gezin. Online spelletjes spelen als Chronicles of Riddick Escape from Butcher Bay, wanneer iemand anders weer Project Orpheus of bijv. Farscape streamt op zijn of haar Asus ZenPad S 8.0 tablet en weer een ander muziek van Mark Ronson & Bruno Mars beluistert op een HTC U11. Dit is allemaal mogelijk, vliegensvlug en geen storingen.

Eenvoudig internet + televisie afsluiten? Check het complete aanbod binnen de gemeente Noord-Holland.