Internet Providers Overijssel Vergelijk alle aanbieders en ontvang kortingen oplopend tot €99


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Zoek jij de beste, snelste of goedkoopste internetprovider in Overijssel van juli 2024? Dan heb jij het juiste portaal gevonden. Alle abonnementen en aanbiedingen van bijvoorbeeld Ziggo, Youfone, T-Mobile netjes naast elkaar gezet. Vergelijk in 2 minuten alle aanbieders en profiteer van welkomstbonussen tot €95. En overstappen gaat eenvoudiger dan ooit. Hoe gaat dit in z’n werk? Het is eigenlijk zo gepiept. Vul in het formulier hierboven de postcode + het huisnummer in. Je treft daaropvolgend acuut de beschikbare internet aanbieders in Overijssel. Eventueel kun je ook TV en telefonie selecteren. Aan de hand van de filters zoals ’type verbinding’ (Kabel, ADSL of Glasvezel), ‘TV’ (exclusieve zenders als VH1 Classic of BBC One, of regionale zenders als TV Valkenburg), en ‘bellen’ (onbeperkt bellen NL) stap je over naar jouw “droom” abonnement. Tevens kan je online extra producten als bijvoorbeeld tv programma’s opnemen, live pauzeren, online tv kijken afsluiten. Zoek je wat extra informatie bij het vinden van een nieuwe provider? Aan de hand van deze webpagina lees je relevante adviezen die het wat nog gemakkelijker maken.

Inhoudsopgave
À la minute de bekendste internet abonnementen Overijssel vergelijken? Dat doe je geholpen door de internetvergelijker. Maar er is meer. Op deze pagina doorzoek jij meer info betreffende overstappen, bestellen en installeren van internet. Selecteer een item uit onze FAQ.

 1. Internet providers in Overijssel vergelijken
 2. Wat past bij mij: glasvezel, ADSL of kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Overijssel?
 4. Wat is het voordeel van een alles in 1 pakket?
 5. Hoe werkt de overstapservice?

Internet vergelijken Overijssel (juli 2024)

De vergelijker is een uitkomst voor mensen die aan het oriënteren zijn naar het ideale internet abonnement. Niet zelden gaat het om een 3-in-1 pakket met bellen en telefonie. In onze omgeving stop het niet bij de 12 landelijke bedrijven. Elke maatschappij heeft een ruim aanbod aan contracten. Echter, wat is een geschikt pakket? Heb je ook nog zaken nodig als modems, routers, wifi-versterkers? Daar hebben wij iets op gevonden!

Doe de internet postcodecheck

 1. Stap 1 is het invoeren van je woonplaats (postcode en huisnummer).
 2. Je kunt eventueel ook voor TV en Telefonie kiezen.
 3. Selecteer het soort verbinding, aantal MB’s, abonnementsduur en klik op de gewenste provider.
 4. Kies extra’s voor je TV (extra zenderpakketten, uitzending gemist, vooruitkijken of speciale zenders als Ziggo Sport of ATV Avrupa).
 5. Wil je ook bellen? Kies bijv. Onbeperkt bellen in de EU, Onbeperkt bellen wereldwijd, Gratis nummerbehoud.
 6. Kies nu het beste pakket en stap online over.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Overijssel is niet ingewikkeld (bekijk daarvoor de stappen hiernaast). Op basis van ons zoekscript is dit extra eenvoudig bij o.a. Tele2, KPN, Telfort, Vodafone, XS4ALL, Ziggo. Vind de scherpste prijzen voor contracten voor o.a. internet, bellen en tv. Laat deze kans niet lopen, stap direct online over. Geregeld in 5 – 10 minuten. Klik door naar alles-in-1 van Ziggo.


Wat is het verschil tussen ADSL, Glasvezel en kabel?

Op zoek naar een nieuwe internetaansluiting in Overijssel? Dan heb je grof gezegd 3 mogelijkheden: ADSL/VDSL, kabel en glasvezel. Dit noemen we allemaal breedbandinternet. Elk type heeft minpunten en pluspunten. De stabiliteit van de internetverbinding schommelt erg. Dit vindt zijn oorsprong bij het aanleggen van de netwerken en materiaal dat is gebruikt (draad). Heb je nog niet kunnen kiezen? Dan kan dit jou zeker helpen! Vind alles uit over internet pakket in Schin op Geul afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een splinter dunne kabel, ontwikkeld van glas. Met glasvezel kunnen netwerken gigantische snelheden aan. Ruwweg 1/3e van Nederland heeft de beschikking over glasvezel. Providers laten je pakketten bestellen die razendsnel zijn (500 Megabit per seconde).

 • Veel aanbieders
 • Snelheden tot 500Mb/s
 • Up- en downloadsnelheid even hoog

Kabel

Kabelinternet gaat via de coax-kabel ((waarbij altijd ook TV moet worden afgenomen). Deze kabel is voorhanden voor heel veel huizen. KPN en Ziggo zijn hierin marktleiders. Internetten kan met 200 Mb/s.

 • Lage keuzevrijheid
 • 25 – 200 Mbit/s snelheid
 • Tv-kijken heeft geen invloed op de internetsnelheid
 • Ziggo is bekendste kabelaar

ADSL / VDSL

VDSL of ADSL loopt via het ouderwetse telefoon-netwerk. De ligging van de wijkcentrale bepaalt de snelheid. Bij ADSL kun je reken op 50 Mb en bij VDSL kun je uitgaan van 100 Mb.

 • Zeer betaalbaar
 • Hoge keuzevrijheid
 • Snelheid valt vaak tegen
 • TV kijken snoept bandbreedte
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Overijssel?

Nieuwsgierig naar de beste internetprovider in Overijssel? Voor welke deal moet ik gaan? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Ben jij vooral geïnteresseerd in het goedkoopste abonnement? Het grootste TV / zenderaanbod? Of kies jij blind voor de snelste provider? Met behulp van onze website vind jij binnen no-time een voordelig aanbod die in jullie situatie aan te raden is. Wellicht ook beschikbaar: Internet abonnement Itens.

Goedkoopste abonnement

Overstappen naar een goedkoop internet abonnement? Voer jouw locatie in. Sleep het balkje met ‘downloadsnelheid’ wat naar links. 25 – 30 Mb/s is vaak al afdoende. Verhoog je de snelheid? Dan moet je dieper in de buidel tasten. Filter de resultaten op “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider wordt als eerste weergegeven. In de opsomming hieronder vind jij een aantal van de populaire voordelige pakketten.

 • Telfort Glasvezel internet en vast bellen 100 Mb/s vanaf ongeveer €45.
 • T-Mobile Internet, Bellen & TV 750 Mb Glasvezel. Prijs: €67,5.
 • Tele2 Internet Light, Bellen & TV Basis 20 Mb voor +/- €37.
 • KPN Internet glasvezel 100 Mbps vanaf ongeveer €43,99.
 • Youfone TV & Internet 100 Mb voor €41,95.

Snelste provider

Zoek jij niet zo zeer een goedkoop abonnement? Wil jij gewoon het snelste internet? Dankzij onze tool vergelijk je meteen het snelste internet in Overijssel. De eerste stap is het invullen van de postcode. De gewenste snelheid kun je nu zelf aangeven. De max. snelheid is op dit moment 500 Mb/s. Je ziet nu de beste abonnementen met de ingevoerde snelheid. Ogenblikkelijk ontdekken hoeveel Megabit gehaald kan worden in jouw postcodegebied? Maak in dat geval gebruik van de optie “snelste eerst”. De providers met de hoogste internetsnelheid tref je nu als eerste. In de lijst hierna ontdek jij een aantal hele snelle pakketten voor internet.

 • Caiway Gewoon Voordelig Glasvezel 100 Mb voor €48,5.
 • NLE Internet 20 Mb/s. Prijs: €32,45.
 • Online.nl Internet + TV 30 Mb/s vanaf €39.
 • XS4ALL Internet Pro 500 Mb vanaf +/- €63,5.
 • Ziggo Alles-in-1 Max 400 Mb voor +/- €82,5.

Advies: zeker bij pakketten waarbij je internet + tv + bellen hebt afgesloten is een steady-snelheid echt onmisbaar geworden. Het is essentieel software / gegevens voor de modem/router te blijven updaten. Geschikte kabels voor UTP zijn onmisbaar. Probeer zoveel mogelijk apparaten (laptops en tables als Apple iPhone 5c en een Dell Venue 11 Pro) te connecten via geschikte kabels. Aannemelijk betrouwbaarder dan WiFi. Problemen met de router of een slecht WiFi bereik? Informeer dan naar een Wi-Fi versterker / booster.

Welke alles in 1 pakketten zijn er?

Overweeg jij behalve een internetaansluiting ook extra opties als televisie (interactief) en wellicht vaste telefonie? Dan adviseren wij een alles in 1 pakket. Zo’n totaalpakket is goedkoper dan 2 of 3 aparte providers kiezen. De volgende totaalpakketten moet je dan zeker overwegen in Overijssel:

 • 2-in-1: Internet met OF bellen OF TV.
 • 3-in-1: Interactieve TV, telefonie en internet.
 • 4-in-1 (quad play): Combineer TV & internet met vaste en mobiele telefonie.

Wanneer je overstapt naar een alles in 1 pakket worden alle diensten geleverd door één organisatie. Je hebt 1 contactpersoon, en elke maand één factuur. Zo blijft het ook helder voor jezelf. Tevens valt dit vaak voordeliger uit. Wat is de reden? Als je een 3-in-1 pakket bestelt, dan geven leveranciers aantrekkelijk combinatie korting. Daarnaast laptops en tablets als interessante welkomstkortingen. Denk aan de eerste 6 maanden voor €40,00. Nu internet en tv Overijssel afsluiten?

Er zijn allerlei alles-in-één-pakketten. Bijvoorbeeld met extra snel internet, extra opties voor je TV (vooruitkijken, live pauzeren, extra zenderpakketten), betaalde zenders (Ziggo Sport en Euro Star) of gratis wereldwijd bellen. Gebaseerd op het postcodescript achterhaal je vandaag een passend abonnement voor jouw situatie.

 • KPN Internet, TV en bellen met 4K TV 500 Mb Glasvezel voor ongeveer €82,99.
 • NLE Internet + Bellen 100 Mb / 100 Mb voor €43,5.
 • Online.nl Internet + Bellen 50 Mb/s. Tarief: €32,5.
 • XS4ALL Plus + Bellen 160 Mb voor +/- €60.
 • Caiway Alles-in-1 HD Relax Kabel 40 Mb vanaf +/- €62,5.

Internet provider Overijssel vergelijken


Hoe kan ik overstappen van internet pakket in Overijssel?

Een interessante aanbieding gevonden? Misschien wil je meteen overstappen. Overstappen en een sneller/goedkoper internet abonnement voor Overijssel aanvragen gaat steeds gemakkelijker. Hoe dat komt? Aanbieders en de overheid werken nauw met elkaar samen, dit heet de overstapservice. Een nieuwe internet-aanbieder draagt hier zorg voor. Bijvoorbeeld het opzeggen van je abonnement. Het administratieve gedeelte wordt uit handen genomen, alles wordt geactiveerd op de gekozen ingangsdatum. Altijd de beschikking over een werkende TV en internetverbinding. Aanbieders zoals T-Mobile, NLE, Ziggo, Online.nl zijn actief in deze overstapservice.

 1. Geef je adres in en achterhaal wat er allemaal mogelijk is.
 2. Kies extra opties en selecteer de “matchende” provider.
 3. Sluit het gekozen pakket direct af.
 4. Per mail krijg je een overzicht van je bestelling. Daarna heb je twee weken bedenktijd.
 5. Het overstappen wordt afgehandeld in 3 a 4 weken.

Advies: Alles in 1 met glasvezel in Overijssel
Klaar zijn voor de toekomst? Stap dan over naar een alles in 1 abonnement met glasvezel! Merkwaardig snel en standvastig internet door de hele woning. Multiplayer spelletjes spelen als Gears of Wars 2, in de tijd dat weer iemand anders Smeris en Buffy the Vampire Slayer afspeelt op de HP Elite x2 1012 G1 tablet en weer een ander muziek van The Fray afspeelt op de Wileyfox Spark plus. De mogelijkheden zijn grenzeloos, flitsend-snel en zonder haperingen.

Gemakkelijk internet & televisie afsluiten? Doorzoek het gehele aanbod in jouw gemeente Overijssel.