Internet Providers America Vergelijk contracten en krijg welkomskortingen tot wel €55


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Op zoek naar de snelste, beste of goedkoopste internetprovider in America van april 2024? Dan zit je hier goed! Alle abonnementen en kortingsacties van providers als Youfone, T-Mobile, KPN in een vergelijker. Vergelijk binnen mum van tijd alle pakketten en ontvang bonussen tot €74. Overstappen is zo gepiept. Hoe kan ik vergelijken? Dat is erg gemakkelijk. Vul hierboven jouw postcode en huisnummer in. Je detecteert hierna acuut de beschikbare internet aanbieders in America. Optioneel kies je voor televisie en bellen. Dankzij bruikbare filters als bijvoorbeeld ’type verbinding’ (ADSL, Kabel of, Glasvezel), ‘TV’ (betaalde zenders als VH1 Classic / RTL Telekids, of regio-zenders zoals West-Friesland Televisie), en ’telefonie’ (onbeperkt bellen NL) stap je direct over naar het best passende abonnement. Tevens kan je online extra diensten zoals live pauzeren, online tv kijken, uitzending gemist afsluiten. Behoefte aan wat meer details bij het afsluiten van een nieuw pakket? Via de info op deze pagina vind je bruikbare tips waarmee je het ideale pakket zo gevonden hebt.

Inhoudsopgave
Gelijk de internet abonnementen America vergelijken? Praktisch stelt dit niets voor met behulp van onze postcode-check. Maar hier beperken we ons niet tot. Hieronder doorzoek jij verdere info en hulp bij het aangaan van een abonnement voor internet. Kies een van de onderstaande vragen.

 1. Internet providers in America vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen ADSL, Glasvezel en kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in America?
 4. Wat zijn de beste alles in 1 pakketten
 5. Hoe kan ik overstappen van provider?

Internet vergelijken America (april 2024)

Internetprijzenvergelijken.nl is bedoeld voor personen die bezig zijn met het vinden van een passend internet abonnement. Niet zelden gaat het om een 3-in-1 pakket met bellen en telefonie. In Nederland vind je meer dan 10 grote providers. Elke aanbieder biedt vele verschillende abonnementsvormen. Maar, wat is voor jullie een abonnement dat bij mijn wensen past? Misschien heb je ook nog producten nog als routers, wifi-versterkers, data-kabels? Volg hiervoor de handige stappen hieronder.

Doe de internet postcodecheck

 1. Start met het invullen van postcode + huisnummer.
 2. Je kunt eventueel ook voor TV en Telefonie kiezen.
 3. Kies de gewenste verbinding, snelheid, abbo-termijn en eventueel provider(s).
 4. Markeer gewenste extra’s voor TV (tv programma’s opnemen, on demand films kijken, extra zenderpakketten of speciale zenders als Voetbalkanaal of X-MO).
 5. Heb je een vaste telefoon? Neem dan bijvoorbeeld Onbeperkt bellen in de EU, Onbeperkt bellen wereldwijd, Gratis nummerbehoud.
 6. Klik op het beste internetabonnement en begin met overstappen.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in America is kinderspel (zoals je hiervoor als hebt kunnen lezen). Middels het postcodescript is dit mogelijk bij Telfort, Online.nl, Vodafone, Ziggo, Tele2, KPN. Altijd de laagste prijzen van bundels met daarin internet + televisie. Wacht niet langer, stap vandaag nog moeiteloos over. Geregeld in 5 – 10 minuten. Klik door naar NLE alles in 1.


Kies ik voor glasvezel, ADSL en kabel?

Op zoek naar een nieuwe internetaansluiting in America? In de regel hebben we het over een drietal opties: Kabel, ADSL en glasvezel. Dit noemen we allemaal breedbandinternet. Iedere verbindingstype beschikt over zijn eigen kenmerken. De kwaliteit van de verbinding fluctueert aanzienlijk. Dat komt door de aanleg van het netwerk, en het soort bedrading. Twijfel jij nog? Hieronder vind je een samenvatting. Ook interessant: internet pakket in Sint-Maartensdijk afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een uiterst dunne vezel, ontwikkeld van glas. Bij glasvezel kunnen hoge snelheden worden behaald. Ongeveer een derde van de huishoudens heeft de beschikking over glasvezel. Internet-services bieden al pakketten die razendsnel zijn (500 Megabit per seconde).

 • Groot aantal providers
 • Downloadsnelheden tot 1 Gb/s
 • Zeer betrouwbare verbinding

Kabel

Via de kabel (coax) is internetten ook mogelijk ((waarbij altijd ook TV moet worden afgenomen). Zo’n kabel-verbinding is beschikbaar voor heel veel huizen. Meestal verzorgd door Ziggo en KPN. Downloaden kan tot 200 Mb/s.

 • Los internet afnemen niet mogelijk
 • Downloaden tot 200 Mbit per seconde
 • Tv-kijken heeft geen invloed op de internetsnelheid
 • Ziggo is marktleider in Nederland

ADSL / VDSL

ADSL of VDSL gaat via de huidige telefoonlijnen. De ligging van de wijkcentrale bepaalt uiteindelijk jouw internetsnelheid. ADSL gaat tot 50 Mb/s en zo’n 100 Mb/s via VDSL.

 • Extra voordelig
 • Kiezen uit meerdere aanbieders
 • Verouderde techniek
 • TV heeft invloed op de internetsnelheid
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in America?

Ben jij op zoek naar de beste internetprovider in America? Welke moet ik dan kiezen? Dat ligt aan jouw individuele wensen. Ben jij vooral geïnteresseerd in het goedkoopste abonnement? Het uitgebreidste TV aanbod? Of juist de snelste provider? Geholpen door de postcodecheck check je razendsnel een scherp contract die past bij jouw wensen. Je treft hier ook uitgebreide info over Internet abonnement Kilder.

Goedkoopste abonnement

Wil jij vooral een goedkoop internet abonnement? Voer je postcode en huisnummer in. Kies een lage downloadsnelheid. Denk aan 10 – 20 Megabit. Wil je meer snelheid? Dan moet je dieper in de buidel tasten. Klik rechtsboven op “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider tref je als eerste. Hierna zoek jij zonder moeite de meest voordelige pakketten van dit moment.

 • Telfort Glasvezel internet en vast bellen 50 Mb/s voor €37,5.
 • T-Mobile Internet 50 Mb voor +/- €28.
 • Tele2 Glasvezel Extra, Bellen & TV Light 100 Mb voor €55.
 • KPN Internet, TV Basis en bellen 200 Mb Glasvezel vanaf ongeveer €58,99.
 • Youfone Alles-in-1 Basis 100 Mb vanaf ongeveer €42,95.

Snelste provider

Vind jij prijs van ondergeschikt belang? Het enige wat jij wil is het snelste internet? Geholpen door de postcodecheck detecteer je in een ogenblik het snelste internet in America. Start met het invullen van de postcode. Kies links de gewenste downloadsnelheid. Vaak mogelijk tot en met 500 Megabit. Je vindt nu geschikte contracten met de gekozen snelheid. Meteen weten hoeveel Megabit gehaald kan worden in jouw postcodegebied? Selecteer dan de optie “snelste eerst”. De aanbiedingen met de hoogste snelheid worden als eerste weergegeven. Hieronder ontdek jij voorbeelden van snelle pakketten.

 • Caiway Gewoon Slim Glasvezel 300 Mb. Prijs: €60,5.
 • NLE Internet + TV 50 Mb / 5 Mb vanaf +/- €39,95.
 • Online.nl Internet + Bellen 30 Mb/s vanaf +/- €31.
 • XS4ALL Compact + Bellen glasvezel 40 Mb. Kosten: €45.
 • Ziggo Alles-in-1 Complete 200 Mb. Prijs: €62,5.

Belangrijk: in het geval je een internet + tv + bellen besteld hebt zijn betrouwbare constante snelheden nodig. Het is noodzakelijk je modem/router te voorzien van actuele software. Ook kwalitatieve UTP kabels mogen niet ontbreken. Het is de kunst om alle producten (telefoons en device als de Huawei P8 Lite of bijv. Asus ZenPad C7) met een kabel te verbinden. Dat is sneller dan WiFi. Thuis vaak last van storingen en een matige WiFi snelheid? Informeer dan naar een Wi-Fi versterker / booster.

Wat zijn de beste alles in 1 pakketten

Overweeg jij buiten internet ook extra producten als interactieve TV en eventueel bellen met de vaste telefoon? Kies dan voor een alles in 1 pakket. Dit is namelijk veel goedkoper dan voor elke dienst een apart contract afsluiten. De onderstaande totaalpakketten zijn tegenwoordig in trek in Limburg:

 • 2-in-1: Internet aangevuld met televisie of telefonie.
 • 3-in-1: Vaste telefonie, TV (digitaal) en Internet.
 • 4-in-1 (quad play): Televisie, internet en vast + mobiel combineren.

Bij een alles in 1 pakket worden alle diensten geleverd door één bedrijf. Je communiceert met één bedrijf, dit houdt in: 1 totaalfactuur voor alle diensten. Dat maakt het lekker overzichtelijk. Tevens is het veel voordeliger. De uitleg hiervan? Als je een 3-in-1 pakket bestelt, dan geven leveranciers scherpe kortingingen (combi-voordeel). Bovendien ontvang je bij deze totaalpakketten vaak interessante welkomstkortingen. Een voorbeeld van zo’n actie is de eerste 6 maanden voor €40,00. Nu internet en tv America afsluiten?

Vandaag de dag zijn er tal van alles-in-één-pakketten. Dit kan zijn extra snel internet (500 Mb/s), extra’s voor televisie (online tv kijken, live pauzeren, on demand films kijken), exclusieve kanalen (FOX of TeVeSur) of een (onbeperkt) bellen-bundel. Aan de hand van de postcodecheck achterhaal je in luttele minuten het abonnement dat voor jullie geschikt is.

 • NLE Internet + TV 50 Mb / 5 Mb vanaf €39,95.
 • XS4ALL Pro + Televisie 500 Mb. Tarief: €81.
 • Ziggo Alles-in-1 Max 400 Mb. Kosten: €82,5.
 • Caiway Gewoon Snel Glasvezel 600 Mb vanaf +/- €72,5.
 • NLE Internet + Bellen 50 Mb / 5 Mb. Kosten: €32,45.

Internet provider America vergelijken


Hoe moet ik overstappen van internet pakket in America?

Heb jij de juiste aanbieding geselecteerd? Overstappen kan dan interessant zijn. Overstappen en een vervangend internet abonnement voor America aanvragen wordt steeds eenvoudiger. Hoe kan dat? De overheid en internetproviders hebben afspraken gemaakt, de zogenaamde overstapservice. Jouw nieuwe leverancier zorgt dat alles administratief wordt afgehandeld. Hierbij kun je denken aan het ontbinden van contracten. Geen stress, jouw nieuwe abonnement gaat op de juiste datum in. Jullie TV + internetverbinding blijft gewoon actief. O.a. Online.nl, NLE, T-Mobile, Telfort doen voor jouw de werkzaamheden binnen de overstapservice.

 1. Voer jouw postcode in en bekijk de beschikbare pakketten.
 2. Geef jouw wensen door en klik door naar een van de aanbiedingen.
 3. Doorloop alle stappen om het pakket af te sluiten.
 4. Per mail krijg je een overzicht van je bestelling. Vervolgens kun je nog 10 werkdagen annuleren.
 5. De overstap wordt geregeld binnen 3 – 4 weken.

Tip: Alles in 1 met glasvezel in America
100% toekomstbestendig? Dan kies je voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Onthutsend snel en standvastig internet voor de hele familie. Online games spelen als World of Warcraft, wanneer iemand anders weer Bagels & Bubbels of series als One Tree Hill streamt op de Samsung Galaxy Tab S3 tablet, en een derde persoon muziek van Lost Frequencies opzet op zijn/haar Wileyfox Swift 2. Je hebt volledige vrijheid op alles te doen, razendsnel en geen beperkingen.

Gemakkelijk internet & televisie afsluiten? Ontdek het complete aanbod binnen de gemeente Horst aan de Maas.