Internet Providers Bern Vergelijk aanbiedingen en maak aanspraak op voordeel tot €95


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Nieuwsgierig naar de snelste, beste of goedkoopste internetprovider in Bern van juli 2024? Dan zit je hier goed! Alle internet-abonnementen en aanbiedingen van providers als Tele2, Telfort, NLE netjes naast elkaar gezet. Vergelijk moeiteloos alle providers en bespaar gemakkelijk €80. En overstappen gaat eenvoudiger dan ooit. Hoe vergelijk ik de aanbieders? Dat is erg gemakkelijk. Voer in het bovenstaande veld de postcode en het huisnummer in. Je detecteert daaropvolgend meteen geschikte internet aanbieders in Bern. Eventueel kun je ook TV en telefonie selecteren. Middels optionele filters als ’type verbinding’ (Kabel, ADSL of Glasvezel), ’televisie’ (premium kanalen als RTL Lounge en/of 192TV, of streek kanalen als ETV.nl), en ‘bellen’ (onbeperkt bellen EU) bekijk je jouw ideale abonnement. Daarnaast kun je premium opties als vooruitkijken, on demand films kijken, tv programma’s opnemen afsluiten. Hulp nodig bij het afsluiten van een nieuw pakket? Op basis van deze pagina lees je waardevolle informatie die jou op weg helpen.

Inhoudsopgave
Ogenblikkelijk de populaire internet abonnementen Bern vergelijken? Dit is erg gemakkelijk op basis van de internetvergelijker. Maar wij bieden meer! Hier vergaar je achtergrondinformatie over contracten, opties en mogelijkheden voor internet. Selecteer een van de onderwerpen hieronder.

 1. Internet providers in Bern vergelijken
 2. Wat past bij mij: glasvezel, ADSL of kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Bern?
 4. Wat zijn de beste alles in 1 pakketten
 5. Overstappen van provider, hoe werkt dat?

Internet vergelijken Bern (juli 2024)

Internetprijzenvergelijken.nl is een uitkomst voor mensen die op zoek zijn naar een passend internet abonnement. Wellicht een pakket met bellen en TV. In onze omgeving vind je meer dan 12 landelijke bedrijven. Elke maatschappij biedt een wirwar aan pakketten. Alleen, wat is voor jou een goed abonnement? En heb je nog extra’s nodig als routers, data-kabels, modems? Onderstaand tref je een aantal handige stappen.

Doe de internet postcodecheck

 1. Stap 1 is het invoeren van je woonplaats (postcode en huisnummer).
 2. Selecteer optioneel televisie en bellen.
 3. Kies het type verbinding, snelheid, contracttermijn en geef als optie een leverancier op.
 4. Kies extra’s voor je TV (begin gemist, vooruitkijken, uitzending gemist of exclusieve zenders als Fox Sports of Zee TV).
 5. Selecteer opties voor bellen als Onbeperkt bellen in NL, Gratis nummerbehoud, Onbeperkt bellen in de EU.
 6. Selecteer het ideale internet contract en geef de gewenste aansluitdatum door.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Bern is werkelijk een eitje (zoals je hiervoor als hebt kunnen lezen). Op basis van onze tool is dit mogelijk bij Telfort, Tele2, Vodafone, Ziggo, Online.nl, XS4ALL. Bekijk de voordeligste deals voor contracten voor o.a. bellen, tv en internet. Twijfel niet, stap vandaag nog over. Geregeld in 5 – 10 minuten. Klik door naar glasvezel Online.nl.


Wat is het verschil tussen glasvezel, ADSL en kabel?

Wil jij een nieuwe internetaansluiting in Bern? Eigenlijk heb je een drietal opties: Kabel, glasvezel en ADSL. Dit zijn de verschillende types breedbandinternet. Elk type verbinding heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. De snelheid van het internet wisselt erg. Dat heeft te maken met de wijze van aanleg en het materiaal van de bedrading. Weet jij nog niet wat je kiest? Hieronder vind je een samenvatting. Wellicht spreekt dit je ook aan: internet pakket in Teteringen afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een dunne vezel, van glas. Op glasvezel kunnen netwerken gigantische snelheden aan. Ruwweg 25% van de woningen aangesloten is. Providers hanteren pakketten met 500 – 750 Mb/s.

 • Hoge keuzevrijheid
 • Razendsnelle verbinding
 • Up- en downloadsnelheid even hoog

Kabel

Via de kabel (coax) is internetten ook mogelijk ((waarbij altijd ook TV moet worden afgenomen). Er is een kabel-installatie te vinden voor heel veel huizen. KPN en Ziggo maken hier de dienst uit. Internetten kan met 200 Mb/s.

 • Beperkt aantal aanbieders
 • Hoge snelheden (tot 200 megabit)
 • Internetsnelheid gaat niet achteruit bij TV-kijken
 • Meestal geleverd door Ziggo

ADSL / VDSL

ADSL of VDSL gaat via de huidige telefoonlijnen. De afstand tot wijkcentrale / straatkast bepaalt uiteindelijk jouw internetsnelheid. Tot zo’n 50 Mb/s via ADSL en ongeveer 100 Mb per seconde bij VDSL.

 • Zeer betaalbaar
 • Veel aanbieders, veel keus
 • Relatief lage internetsnelheid
 • TV kijken snoept bandbreedte
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Bern?

Ben jij op zoek naar de beste internetprovider in Bern? Welk aanbod is voor mij geschikt? Dat verschilt enorm per situatie. Ben jij vooral geïnteresseerd in het goedkoopste abonnement? Liever veel televisie uitbreidingen? Of gaat jouw voorkeur uit naar de snelste provider? Dankzij onze tool bekijk jij gemakkelijk de betere deal die in jullie situatie aan te raden is. Start nu ook met Internet abonnement Liessel.

Goedkoopste abonnement

Ga jij bij voorkeur voor een goedkoop internet abonnement? Voer jouw locatie in. Sleep het balkje met ‘downloadsnelheid’ wat naar links. Aan 40 Mb/s heb je voldoende. Kies je voor 50 Mb/s of meer? Dan moet je dieper in de buidel tasten. Maak nu gebruik van de optie “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider tref je als eerste. In de tabel hieronder vind jij een aantal van de populaire voordelige pakketten.

 • Telfort Internet en TV Extra DSL 100 Mb. Kosten: €47,5.
 • T-Mobile Internetten 750 Mb + Bellen Start. Prijs: €52,5.
 • Tele2 Internet Extra en Bellen 100 Mb vanaf +/- €34.
 • KPN Internet, TV en bellen met 4K TV vanaf €70.
 • Youfone TV & Internet 100 Mb voor +/- €41,95.

Snelste provider

Hecht jij minder waarde aan de kosten? Jij gaat bij voorkeur voor het snelste internet? Met behulp van de postcodecheck ontdek je eenvoudig het snelste internet in Bern. Begin met het invullen van jouw postcode. Selecteer nu de snelheid van jouw voorkeur. Vaak mogelijk tot en met 500 Megabit. Je bekijkt nu de beste providers met de gekozen snelheid. Gelijk ontdekken hoeveel Megabit gehaald kan worden in jouw postcodegebied? Kies dan rechtsboven voor “Snelste eerst”. De providers met de hoogste snelheid worden als eerste weergegeven. In onderstaande tabel bekijk je voorbeelden van snelle pakketten.

 • Caiway Alles-in-1 HD Lounge Kabel 50 Mb voor ongeveer €74,5.
 • NLE Internet + TV 500 Mb / 500 Mb vanaf +/- €67,5.
 • Online.nl Internet 20 Mb vanaf +/- €27,5.
 • XS4ALL Alles-in-1 Smart Glasvezel 80 Mb. Kosten: €67,5.
 • Ziggo Internet & TV Complete 200 Mb vanaf €61,5.

Disclaimer: in het geval je een internet + tv + bellen besteld hebt is constante snelheid een cruciaal element. Het is noodzakelijk je modem/router te voorzien van actuele software. Ook goede kabels (UTP) kunnen niet missen. Het is de kunst om alle producten (laptops en tables als Apple iPhone SE of ook Lenovo Tab 3 X70F) via kabels aan te sluiten. Dit presteert beter dan WiFi. Thuis vaak last van storingen en een slecht WiFi bereik? Gebruik dan de Wi-Fi versterker.

Wat zijn de beste alles in 1 pakketten

Wil jij afgezien van een internet abonnement additionele producten als televisie (interactief) en/of (onbeperkt) vast bellen? Stap dan over naar een alles in 1 pakket. Een dergelijk 3-in-1 pakket is goedkoper dan 2 of 3 aparte providers kiezen. De totaalpakketten hieronder behoren tot de opties in Gelderland:

 • 2-in-1: Internet met OF bellen OF TV.
 • 3-in-1: Vast bellen, digitale TV en Internet.
 • 4-in-1 (quad play): Voor mobiel en huistelefoon, internet + TV.

Bij een alles in 1 pakket worden alle producten aangeboden door één maatschappij. Je communiceert met één bedrijf, en alle kosten worden in één keer gefactureerd. Zo blijf je grip houden op de lasten. Tevens valt dit vaak voordeliger uit. De reden daarvan? Als je een 3-in-1 pakket bestelt, dan bieden leveranciers hoge bundelkortingen. En natuurlijk laptops en tablets als forse welkomstbonussen. Bijvoorbeeld de eerste 6 maanden voor €40,00. Nu internet en tv Bern afsluiten?

Wil je een alles-in-één-pakket? Dan valt er genoeg te kiezen. Bijvoorbeeld met extra snel internet, extraatjes voor je televisie (vooruitkijken, uitzending gemist, live pauzeren), betaalde zenders (FOX of Kral TV) of onbeperkt bellen. Door de vergelijker detecteer je eenvoudig het abonnement dat voor jullie geschikt is.

 • KPN Internet, TV en bellen met 4K TV 100 Mb Glasvezel vanaf +/- €74,99.
 • Tele2 Glasvezel Extra, Bellen & TV Basis 100 Mb vanaf +/- €57.
 • XS4ALL Smart + Bellen 80 Mb. Tarief: €50.
 • T-Mobile Internetten 750 Mb + Bellen Start. Kosten: €52,5.
 • KPN Internet en TV Basis 100 Mb Glasvezel vanaf €53,99.

Internet provider Bern vergelijken


Hoe kan ik overstappen van internet pakket in Bern?

Een interessante aanbieding gevonden? Overstappen is het devies! Overstappen en zo’n ander internet abonnement voor Bern aanvragen gaat eenvoudiger dan je denkt. Hoe dat komt? De regering heeft goede afspraken gemaakt met providers, het betreft hier de overstapservice. Het nieuwe internetbedrijf draagt hier zorg voor. Denk aan het opzeggen van het huidige contract. Zo verloopt de overstap probleemloos, alles wordt geactiveerd op de gekozen ingangsdatum. Zo zit je nooit zonder TV of internet. Providers als Ziggo, KPN, Tele2, T-Mobile doen voor jouw de werkzaamheden binnen de overstapservice.

 1. Voer jouw postcode in en bekijk de beschikbare pakketten.
 2. Geef jouw wensen door en kies het gewenste pakket.
 3. Doorloop alle stappen om het pakket af te sluiten.
 4. Je krijgt z.s.m. een orderbevestiging. Er geldt vervolgens een annuleringstermijn van 14 dagen.
 5. De switch naar de nieuwe provider wordt afgehandeld in 3 a 4 weken.

Nieuw: Alles in 1 met glasvezel in Bern
Wil jij het snelste pakket? Dan kies je voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Zeer snel en standvastig internet waar iedereen maximaal gebruik van kan maken. Online spelletjes spelen als Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition, op hetzelfde moment dat een ander Toon en bijvoorbeeld Father Ted streamt op de HTC Flyer tablet, en iemand anders weer muziek van Nicky Jam & Enrique Iglesias luistert op de Nokia 6. De mogelijkheden zijn grenzeloos, vliegensvlug en geen beperkingen.

Gemakkelijk internet & televisie afsluiten? Bekijk het complete aanbod binnen de gemeente Zaltbommel.