Internet Providers Blije Vergelijk pakketten en krijg cashbacks tot €52


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Aan het oriënteren op de snelste, beste of goedkoopste internetprovider in Blije van april 2024? Dan ben je op de juiste website beland. Alle internet-abonnementen en acties van bijvoorbeeld T-Mobile, Ziggo, Fiber in een vergelijker. Vergelijk in 2 minuten alle contracten en krijg cashbacks tot €62. Overstappen is een eitje. Hoe vergelijk ik de aanbieders? Het stelt praktisch niets voor. Vul hierboven jouw postcode en huisnummer in. Je bekijkt daaropvolgend in een ogenblik de beschikbare internet aanbieders in Blije. Eventueel kun je ook TV en telefonie selecteren. Middels optionele filters als ’type verbinding’ (Glasvezel, Kabel of ADSL), ‘TV’ (premium kanalen als VH1 Classic en/of Crime & Investigation Network, of plaatselijke zenders als Gelre TV), en ’telefonie’ (gratis nummerbehoud) stap je direct over naar het abonnement dat past bij jouw wensen. Daarnaast kun je premium opties als tv programma’s opnemen, begin gemist, live pauzeren afsluiten. Behoefte aan wat meer details bij het afsluiten van een nieuw pakket? Dankzij internetprijzenvergelijken.nl ontdek je waardevolle adviezen die jou op weg helpen.

Inhoudsopgave
Onmiddellijk de erkende internet abonnementen Blije vergelijken? Dat is kinderspel dankzij onze postcode-check. Maar wij bieden meer! Op de site doorzoek jij achtergrondinformatie over het aangaan van een abonnement voor internet. Klik op een van de onderwerpen hieronder.

 1. Internet providers in Blije vergelijken
 2. Kies ik voor glasvezel, ADSL of kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Blije?
 4. Hoe kan ik besparen dankzij een alles in 1 pakket?
 5. Hoe werkt de overstapservice?

Internet vergelijken Blije (april 2024)

De internet postcodecheck is ideaal voor consumenten die klaar zijn met hun huidige provider en op zoek zijn naar het ideale internet abonnement. Steeds vaker is dat een totaalpakket met TV en telefonie. In Nederland hebben we ruim 10 grote providers. Elke maatschappij biedt ontzettend veel verschillende alles-in-1 mogelijkheden. Hoe stap je over naar een goed abonnement? En wat te denken van zaken als routers, wifi-versterkers, data-kabels? Onderstaand tref je een aantal handige stappen.

Doe de internet postcodecheck

 1. Start met het invullen van postcode + huisnummer.
 2. Geef aan of je ook TV en telefonie in het pakket wil.
 3. Kies verbindingstype up- en download speed, abonnementsduur en klik op de gewenste provider.
 4. Geef door welke opties je wenst voor TV (begin gemist, live pauzeren, tv programma’s opnemen of speciale zenders als Fox Sports of ATV Avrupa).
 5. Selecteer opties voor bellen als Onbeperkt bellen in de EU, Gratis nummerbehoud, Bellen tegen vast tarief.
 6. Selecteer het beste pakket en geef de gewenste aansluitdatum door.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Blije is kinderspel (volg de 6 stappen onder de postcodecheck). Op basis van ons zoekscript is dit extra eenvoudig bij o.a. KPN, Ziggo, Tele2, Vodafone, Online.nl, Telfort. Vind de scherpste prijzen voor het aanbod van internetten, televisie en bellen. Treuzel niet, regel direct de overstap. Gepiept binnen een paar minuten. Lees verder over alles-in-1 van Ziggo.


Kies ik voor glasvezel, ADSL en kabel?

Ga jij voor een nieuwe internetaansluiting in Blije? In de regel hebben we het over 3 mogelijkheden: ADSL/VDSL, glasvezel en kabel. Dit zijn de verschillende types breedbandinternet. Elk type verbinding heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. De kwaliteit van de verbinding varieert erg. Dit vindt zijn oorsprong bij de aanleg en de samenstelling van de bedrading. Twijfel jij nog? Onderstaand tref je een korte uitleg. Vind alles uit over internet pakket in Tricht afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een splinter dunne kabel, ontwikkeld van glas. Bij glasvezel kunnen netwerken gigantische snelheden aan. Grofweg 3 op de 10 van Nederland is aangesloten. Providers laten je pakketten bestellen die razendsnel zijn (500 Megabit per seconde).

 • Hoge keuzevrijheid
 • Ultra hoge bandbreedte
 • Up- en downloadsnelheid even hoog

Kabel

Via de kabel (coax) is internetten ook mogelijk (oorspronkelijk bedoeld als televisie netwerk). Deze kabel is voorhanden voor heel veel huizen. Populaire aanbieders zijn Ziggo en KPN. Downloaden kan tot 200 Mb/s.

 • Beperkte keuze uit aanbieders
 • Downloaden tot 200 Mbit per seconde
 • Internetsnelheid gaat niet achteruit bij TV-kijken
 • Ziggo biedt kabel landelijk aan

ADSL / VDSL

VDSL of ADSL gaat via de huidige telefoonlijnen. De afstand tot wijkcentrale / straatkast beïnvloedt de snelheid. ADSL gaat tot 50 Mb/s en zo’n 100 Mb/s via VDSL.

 • Lage prijzen
 • Veel aanbieders, veel keus
 • Snelheid valt vaak tegen
 • TV kijken snoept bandbreedte
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Blije?

Benieuwd naar de beste internetprovider in Blije? Welke moet ik dan kiezen? Het antwoord is anders voor elke situatie. Ben jij vooral geïnteresseerd in het goedkoopste abonnement? De meeste TV-zenders? Of is het enige wat voor jou telt de snelste provider? Geholpen door de vergelijkingstool zoek jij zonder moeite de provider die in jullie situatie aan te raden is. Wellicht ook beschikbaar: Internet abonnement Loo.

Goedkoopste abonnement

Nieuwsgierig naar een goedkoop internet abonnement? Voer jouw locatie in. Sleep het balkje met ‘downloadsnelheid’ wat naar links. Aan 40 Mb/s heb je voldoende. Sleep je het balkje naar rechts? Dan merk je dat meteen aan de prijs. Selecteer nu rechtsboven “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider vind je bovenin de lijst. In de volgende lijst zoek jij zonder moeite de meest voordelige pakketten van dit moment.

 • Telfort Glasvezel internet en vast bellen 100 Mb/s. Prijs: €45.
 • T-Mobile Internetten 50 Mb + Bellen Start voor +/- €35.
 • Tele2 Internet Extra en Bellen 100 Mb voor ongeveer €34.
 • KPN Internet + Bellen 500 Mb Glasvezel. Tarief: €52,99.
 • Youfone TV & Internet 100 Mb voor €41,95.

Snelste provider

Vind jij prijs van ondergeschikt belang? Het enige wat jij wil is het snelste internet? Met behulp van het postcodescript ontdek je meteen het snelste internet in Blije. Vul altijd eerst je locatie in. Kies links de gewenste downloadsnelheid. Ons advies ligt tussen de 200 en 500 Mb/s. Je checkt nu geschikte providers die voldoen aan jouw voorkeurssnelheid. À la minute te weten komen welke snelheid mogelijk is in jouw wijk? Kies dan rechtsboven voor “Snelste eerst”. De providers met de hoogste snelheid worden nu bovenaan getoond. In de opsomming hieronder detecteer jij voorbeelden van snelle pakketten.

 • Caiway Gewoon Snel Glasvezel 600 Mb voor +/- €72,5.
 • NLE Glasvezel Alles- in- 1 50 Mb/s. Kosten: €43,5.
 • Online.nl Alles-in-1 Glasvezel 50 Mb/s vanaf €50,5.
 • XS4ALL Alles-in-1 Smart Glasvezel 80 Mb. Prijs: €67,5.
 • Ziggo Alles-in-1 Max 400 Mb. Prijs: €82,5.

Disclaimer: wanneer je kiest voor een pakket met internet + tv + bellen heb je een hele stabiele snelheid nodig. Het is hoognodig de modem/router zo actueel mogelijk te houden. Ook kwalitatieve UTP kabels zijn noodzakelijk. Je moet altijd proberen geschikte spullen (smartphones en tablets zoals de Samsung Galaxy S6 edge+ en een Lenovo ThinkPad Helix) aan te sluiten via de kabels. Doorgaans sneller dan WiFi. Ook regelmatig storing en een matige WiFi snelheid? Gebruik dan de Wi-Fi versterker.

Welk alles in 1 pakket past bij mij?

Verlang jij afgezien van internet additieve services als televisie (digitaal) en optioneel (onbeperkt) vast bellen? Bestel dan een alles in 1 pakket. Een dergelijk 3-in-1 pakket is goedkoper dan alles apart afsluiten De volgende totaalpakketten worden steeds vaker gekozen in Friesland:

 • 2-in-1: Internet met TV of vast bellen.
 • 3-in-1: Vaste telefonie, TV (digitaal) en Internet.
 • 4-in-1 (quad play): Internet, digitale TV, vast bellen en mobiele telefonie.

Wanneer je kiest voor een alles in 1 pakket wordt alles verzorgd door één maatschappij. Je hebt 1 contactpersoon, dit houdt in: 1 totaalfactuur voor alle diensten. Zo blijf je grip houden op de lasten. Evengoed valt dit vaak voordeliger uit. Wat is de reden? Voor de 3-in-1 pakketten stunten leveranciers met aantrekkelijk combinatie korting. Tevens laptops en tablets als aantrekkelijke welkomstkortingen. Onder andere de eerste 6 maanden 50% korting. Nu internet en tv Blije afsluiten?

Het aanbod met alles-in-één-pakketten is enorm. Dit kan zijn extra snel internet (500 Mb/s), extra’s voor televisie (extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen, on demand films kijken), premium kanalen (PTV Prime en Spotify) of gratis wereldwijd bellen. Gebaseerd op de postcodecheck ontdek je binnen enkele minuten welk abonnement voor jou beschikbaar is.

 • NLE Alles-in-1 50 Mb/s vanaf €39,95.
 • XS4ALL Compact + Televisie 40 Mb vanaf €57,5.
 • Youfone Alles-in-1 Basis 100 Mb vanaf ongeveer €42,95.
 • Telfort Glasvezel internet en vast bellen 100 Mb/s vanaf €45.
 • NLE Internet + TV 100 Mb / 10 Mb voor ongeveer €39,95.

Internet provider Blije vergelijken


De overstapservice: overstappen van internet pakket in Blije?

Een interessante aanbieding gevonden? Het principe overstappen komt dan aan bod. Overstappen en een vervangend internet abonnement voor Blije aanvragen is echt zo gepiept. Hoe is dat mogelijk? Een aantal jaren geleden zijn er duidelijke richtlijnen opgesteld, we hebben het dan over de overstapservice. Jouw nieuwe leverancier draagt hier zorg voor. Denk aan het opzeggen van het huidige contract. Geen stress, jij bent gegarandeerd aangesloten op de ingangsdatum. Zo kan jij blijven internetten en televisie kijken. Providers als NLE, Ziggo, Online.nl, XS4ALL doen alleen mee met de overstapservice.

 1. Vul je postcode in en bekijk de beschikbare pakketten.
 2. Geef jouw wensen door en kies het abonnement dat bij jou past.
 3. Maak het contract voor je pakket online rond.
 4. Per mail krijg je een overzicht van je bestelling. Vervolgens kun je nog 10 werkdagen annuleren.
 5. De overstap wordt in gang gezet in 3 a 4 weken.

Suggestie: Alles in 1 met glasvezel in Blije
Zoek jij de beste oplossing? Overweeg dan zeker een alles in 1 abonnement met glasvezel! Opzienbarend snel en standvastig internet waar iedereen maximaal gebruik van kan maken. Online multiplayer games spelen als Super MNC, wanneer iemand anders weer Vechtershart of series als Archer kijkt op de Dell Venue 11 Pro tablet en weer een ander muziek van Liquido luistert op de Motorola Moto E. De mogelijkheden zijn grenzeloos, vliegensvlug en zonder dat het stoort.

Snel internet en televisie afsluiten? Vergelijk het totale aanbod in de gemeente Ferwerderadiel.