Internet Providers De Tike Vergelijk aanbieders en krijg cashbacks tot €42


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Aan het oriënteren op de beste, goedkoopste of snelste internetprovider in De Tike van april 2024? Dan heb jij het juiste portaal gevonden. Alle abonnementen en welkomstbonussen van aanbieders als XS4ALL, T-Mobile, Ziggo in een handig overzicht. Vergelijk zonder problemen alle abonnementen en ontvang kortingen oplopend tot €52. En overstappen gaat eenvoudiger dan ooit. Hoe pak ik dit aan? Het is eigenlijk zo gepiept. Vul hierboven jouw postcode en huisnummer in. Je vergelijkt daarna ogenblikkelijk passende internet aanbieders in De Tike. Optioneel kies je voor televisie en bellen. Geholpen door extra opties als ‘soort verbinding’ (Kabel, ADSL of Glasvezel), ‘TV’ (premium kanalen als Nick Jr. of DJAZZ.tv, of streek kanalen als RTV Noord-Holland), en ‘bellen’ (eindeloos bellen binnen + buitenland) bestel je jouw “droom” abonnement. Ook kun je premium opties als uitzending gemist, online tv kijken, tv programma’s opnemen afsluiten. Meer info nodig bij het vinden van een nieuwe aanbieder? Middels deze pagina vind je waardevolle tips & tricks waarmee je het ideale pakket zo gevonden hebt.

Inhoudsopgave
Onmiddellijk de internet abonnementen De Tike vergelijken? Dit gaat sneller dan ooit geholpen door de vergelijker op internetprijzenvergelijken.nl. Echter, dat is nog niet alles. Op deze pagina vind jij adviezen en details over het oversluiten, aanleggen en bestellen van internet. Selecteer een van de onderstaande vragen.

 1. Internet providers in De Tike vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen glasvezel, ADSL en kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in De Tike?
 4. Welk alles in 1 pakket past bij mij?
 5. Hoe werkt overstappen?

Internet vergelijken De Tike (april 2024)

De internet postcodecheck is een uitkomst voor huishoudens die willen overstappen naar een voordelig of snel internet abonnement. Eventueel met televisie en/of bellen. In onze omgeving zijn er ruim 10 grote providers. Elke aanbieder biedt een wirwar aan alles-in-1 mogelijkheden. Alleen, wat is voor jou een goede abonnementsvorm? Wil jij bijv. nog extra’s als modems, wifi-versterkers, routers? Volg hiervoor de handige stappen hieronder.

Doe de internet postcodecheck

 1. Stap 1 is het invoeren van je woonplaats (postcode en huisnummer).
 2. Geef aan of je ook TV en telefonie in het pakket wil.
 3. Kies de gewenste verbinding, aantal MB’s, termijnen eventueel provider(s).
 4. Klik op extra services voor televisie (online tv kijken, begin gemist, vooruitkijken of betaalde kanalen als Ziggo Sport of TVBS).
 5. Wil je ook bellen? Kies bijv. Bellen tegen vast tarief, Onbeperkt bellen wereldwijd, Onbeperkt bellen in de EU.
 6. Kies het ideale internet contract en geef de gewenste aansluitdatum door.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in De Tike is zo gepiept (zie het stappenplan hiernaast). Aan de hand van de vergelijker is dit mogelijk bij Tele2, XS4ALL, KPN, Online.nl, Vodafone, Telfort. Bekijk de voordeligste deals voor abonnementen bestaande uit internet, tv en bellen. Wacht niet langer, regel direct de overstap. Geregeld in 5 – 10 minuten. Klik door naar contract bij XS4ALL.


Wat is het verschil tussen Kabel, ADSL en glasvezel?

Op zoek naar een nieuwe internetaansluiting in De Tike? In dat geval zijn er ruwweg drie verbindingstypes: ADSL/VDSL, kabel en glasvezel. Dit noemen we allemaal breedbandinternet. Ieder type heeft belangrijke voordelen en nadelen De stabiliteit van de internetverbinding veranderd enorm. Dat komt mede door de aanleg van het netwerk, en het materiaal van de bedrading. Heb je nog niet kunnen kiezen? Lees dan snel verder! Ook interessant: internet pakket in Wanroij afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een uiterst dunne vezel, ontwikkeld van glas. Bij glasvezel zijn enorme snelheden mogelijk. Bij benadering: 3 op de 10 van de gezinnen is aangesloten. Internet-services stunten met abonnementen met 500 – 750 Mb/s.

 • Vrije providerkeuze
 • Toekomstbestendig
 • Constante kwaliteit

Kabel

Op de coax-kabel kan men ook internet gebruiken (ooit aangelegd voor de TV). Er is een kabel-installatie te vinden in de meeste woningen. Populaire aanbieders zijn Ziggo en KPN. De snelheid ligt rond de 200 Megabit.

 • Lage keuzevrijheid
 • Snelheden tot 200 Mb/s
 • Analoge en digitale kabel-tv signaal
 • Ziggo is bekendste kabelaar

ADSL / VDSL

ADSL / VDSL loopt via de oude koperlijn (telefoonlijn). De locatie van de wijkcentrale beïnvloedt de snelheid. Reken op zo’n 50 Mb per seconde (ADSL) en ongeveer 100 Mb per seconde bij VDSL.

 • Goedkoop
 • Meerdere aanbieders
 • Snelheid valt vaak tegen
 • Internet wordt trager tijdens TV kijken
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in De Tike?

Benieuwd naar de beste internetprovider in De Tike? Maar wat is nu de beste? Dat ligt aan jouw individuele wensen. Stap jij het liefst over naar het goedkoopste abonnement? Extra zenders en betaalde TV? Of wil jij perse de snelste provider? Dankzij onze zoekmachine zoek jij à la minute de betere deal die voor jullie situatie geschikt is. Wellicht ook beschikbaar: Internet abonnement Neeritter.

Goedkoopste abonnement

Ga jij bij voorkeur voor een goedkoop internet abonnement? Start dan onze postcodecheck. Kies een lage downloadsnelheid. Bijvoorbeeld 10 of 20 Mb/s. Sleep je het balkje naar rechts? Dan merk je dat meteen aan de prijs. Maak nu gebruik van de optie “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider staat voor jou klaar. In de volgende lijst check je voorbeelden van extra voordelige pakketten.

 • Telfort Internet en TV Extra Snel Glasvezel 200 Mb. Prijs: €55.
 • T-Mobile Internet + TV 100 Mb voor €46.
 • Tele2 Internet Basis, Bellen & TV Basis 60 Mb vanaf ongeveer €42.
 • KPN Internet en TV Basis 40 Mb Glasvezel. Prijs: €49.
 • Youfone TV & Internet 100 Mb voor +/- €41,95.

Snelste provider

Zoek jij niet zo zeer een goedkoop abonnement? Wat voor jou telt is gewoon het snelste internet? Aan de hand van ons zoekscript detecteer je probleemloos het snelste internet in De Tike. Begin met het invullen van jouw postcode. Selecteer nu de snelheid van jouw voorkeur. Vaak mogelijk tot en met 500 Megabit. Je checkt nu verkrijgbare pakketten die de snelheid halen die jij wilt. Ogenblikkelijk zien wat de maximum snelheid is in jouw woning? Markeer dan de optie “snelste eerst”. De contracten met de hoogste internetsnelheid tref je nu als eerste. In de volgende lijst zoek je diverse snelle pakketten die populair zijn.

 • Caiway Alles-in-1 HD Lounge Kabel 50 Mb vanaf €74,5.
 • NLE Glasvezel Alles-in-1 500 Mb/s voor €67,5.
 • Online.nl Internet + TV 50 Mb/s. Tarief: €41.
 • XS4ALL Basic + Televisie 20 Mb. Kosten: €53,5.
 • Ziggo Alles-in-1 Max 400 Mb vanaf ongeveer €82,5.

Tip: wanneer je kiest voor een pakket met internet + tv + bellen is het belangrijk dat de snelheid stabiel is. Het is vereist een model/router up-to-date te houden qua software. Ook sterke UTP kabels zijn erg belangrijk. Ga er voor om zoveel devices als mogelijk (PC’s, Tablets & telefoons als Sony Xperia XA Ultra en ook Huawei MediaPad M3) via kabels aan te sluiten. Dit presteert beter dan WiFi. Problemen met de router of geen krachtig WiFi signaal? Probeer dan een Wi-Fi booster.

Hoe kan ik besparen dankzij een alles in 1 pakket?

Verlang jij afgezien van een internet abonnement extra producten als interactieve televisie en eventueel vast bellen? Wat dan bij jou past is een alles in 1 pakket. Dit is namelijk veel goedkoper dan alles apart afsluiten De bijgaande totaalpakketten worden steeds vaker gekozen in Friesland:

 • 2-in-1: Internet met 1 extra dienst (TV of bellen).
 • 3-in-1: Digitale televisie, bellen en internet.
 • 4-in-1 (quad play): Combineer TV & internet met vaste en mobiele telefonie.

In het geval van zo’n alles in 1 pakket worden alle producten aangeboden door één provider. Je hebt te maken met slechts 1 provider, en alle kosten worden in één keer gefactureerd. Je hebt 100% overzicht. Evengoed is dat erg voordelig. Wat is de reden? Voor het afsluiten van 3-in-1 pakketten bieden aanbieders en zogenaamde combivoordeel korting. Daarbij laptops en tablets als interessante welkomstbonussen. Een voorbeeld van zo’n actie is de eerste 2 maand gratis. Nu internet en tv De Tike afsluiten?

Wil je een alles-in-één-pakket? Dan valt er genoeg te kiezen. Denk aan een pakket met glasvezel internet, extra’s voor televisie (begin gemist, extra zenderpakketten, online tv kijken), exclusieve kanalen (Fox Sports of LBC Europe) of gratis wereldwijd bellen. Door de vergelijkingstool achterhaal je in luttele minuten het abonnement / pakket dat bij jou past.

 • KPN Internet en TV 4K vanaf €69.
 • Online.nl Internet + Bellen 50 Mb/s vanaf +/- €32,5.
 • T-Mobile Internet + TV 100 Mb vanaf €46.
 • Telfort Alles-in-1 Snel 50Mb. Prijs: €45.
 • KPN Internet + Bellen 40 Mb voor +/- €40.

Internet provider De Tike vergelijken


De overstapservice: overstappen van internet pakket in De Tike?

Weet je welke aanbieding je wilt afsluiten? Overstappen is het devies! Overstappen en een vervangend internet abonnement voor De Tike aanvragen stelt niets voor. Waarom? De overheid en internetproviders hebben afspraken gemaakt, de zogenaamde overstapservice. Een nieuwe internet-aanbieder zorgt dat alles administratief wordt afgehandeld. Hierbij kun je denken aan het ontbinden van contracten. Jij hoeft je nergens druk om te maken, alles is actief op de afgesproken datum. Zo kan jij blijven internetten en televisie kijken. Providers als T-Mobile, KPN, Online.nl, Ziggo doen voor jouw de werkzaamheden binnen de overstapservice.

 1. Geef jouw huisnummer & postcode op en bekijk de beschikbare pakketten.
 2. Selecteer de extra diensten en kies het abonnement dat bij jou past.
 3. Doorloop alle stappen om het pakket af te sluiten.
 4. Per mail krijg je een overzicht van je bestelling. Je hebt nog 14 dagen bedenktijd.
 5. De overstap wordt geregeld binnen een maand.

Tip: Alles in 1 met glasvezel in De Tike
Zoek jij de beste oplossing? Dan kies je voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Verrassend snel en betrouwbaar internet voor de hele familie. Online spelletjes spelen als Mortal Kombat Armageddon, op het moment dat iemand anders Moordvrouw of bijv. Modern Family kijkt op de Dell Latitude 12 tablet, en een derde persoon muziek van Michael Jackson opzet op zijn/haar Honor 5X. De mogelijkheden zijn grenzeloos, rapen zonder haperingen.

Eenvoudig internet + televisie afsluiten? Bezoek het gehele aanbod in jouw gemeente Smallingerland.