Internet Providers Jelsum Vergelijk alle aanbiedingen en ontvang kortingen oplopend tot €43


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Op zoek naar de beste, snelste of goedkoopste internetprovider in Jelsum van april 2024? Dan heb jij het juiste portaal gevonden. Alle contracten en acties van providers als Caiway, Tele2, T-Mobile netjes naast elkaar gezet. Vergelijk binnen mum van tijd alle abonnementen en ontvang korting tot wel €61. En overstappen gaat eenvoudiger dan ooit. Hoe gaat dit in z’n werk? Heel eenvoudig! Voer in het bovenstaande veld jouw postcode en huisnummer in. Je vergelijkt in de volgende stap gelijk passende internet aanbieders in Jelsum. Optioneel kies je voor televisie en bellen. Met behulp van optionele filters als ’type verbinding’ (Kabel, ADSL of Glasvezel), ’televisie’ (speciale zenders als Extreme Sports Channel of NickToons, of streek kanalen als TV Maastricht), en ‘bellen’ (gratis nummerbehoud) stap je direct over naar het perfecte abonnement. Verder kan je tegenwoordig ook extra diensten zoals online tv kijken, begin gemist, on demand films kijken afsluiten. Hulp nodig bij het kiezen? Geholpen door deze webpagina bekijk je praktische tips & tricks waarmee je het ideale pakket zo gevonden hebt.

Inhoudsopgave
Direct de top-internet abonnementen Jelsum vergelijken? Dit is werkelijk een eitje aan de hand van onze postcode-check. Maar er is meer. Hieronder bekijk je adviezen en details over het afsluiten van een internet abonnement. Kies een van de onderstaande vragen.

 1. Internet providers in Jelsum vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen glasvezel, ADSL en kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Jelsum?
 4. Welk alles in 1 pakket past bij mij?
 5. Hoe kan ik overstappen van provider?

Internet vergelijken Jelsum (april 2024)

Deze website is ideaal voor consumenten die willen overstappen naar een voordelig of snel internet abonnement. Steeds vaker is dat een totaalpakket met TV en telefonie. In ons land werken inmiddels ruim 10 betrouwbare providers. Elk internet-bedrijf heeft de wereld aan abonnementen. Maar, wat is voor jullie een deugdelijk contract? Wil jij bijv. nog extra’s als data-kabels, wifi-versterkers, modems? Volg hiervoor de handige stappen hieronder.

Doe de internet postcodecheck

 1. Vul allereerst jouw postcode + huisnummer in.
 2. Geef aan of je ook TV en telefonie in het pakket wil.
 3. Kies het type verbinding, download snelheid, contracttermijn en geef als optie een leverancier op.
 4. Klik op extra services voor televisie (vooruitkijken, live pauzeren, on demand films kijken of exclusieve zenders als Voetbalkanaal of Kral TV).
 5. Heb je een vaste telefoon? Neem dan bijvoorbeeld Onbeperkt bellen in NL, Bellen tegen vast tarief, Onbeperkt bellen in de EU.
 6. Kies nu het gewenste (alles in 1) pakket en geef de gewenste aansluitdatum door.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Jelsum is super eenvoudig (bekijk daarvoor de stappen hiernaast). Geholpen door de vergelijkingstool is dit extra eenvoudig bij o.a. KPN, XS4ALL, Ziggo, Telfort, Online.nl, Vodafone. Altijd de laagste prijzen van het aanbod van tv en internet. Laat deze kans niet lopen, stap direct online over. Geregeld in 5 – 10 minuten. Klik door naar aanbiedingen van T-Mobile.


Wat is het verschil tussen glasvezel, ADSL en kabel?

Ga jij voor een nieuwe internetaansluiting in Jelsum? In de regel hebben we het over 3 mogelijkheden: ADSL/VDSL, glasvezel en kabel. Dit noemen we ook wel breedbandinternet. Elk type onderscheidt zich op veel fronten. De snelheid van het internet varieert best wel. Dat wordt veroorzaakt door het aanleggen van de netwerken en de samenstelling van de bedrading. Twijfel jij nog? Hieronder vind je een samenvatting. Ook interessant: internet pakket in Colijnsplaat afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een haardunne vezel, van samengeperst glas. Met glasvezel zijn enorme snelheden mogelijk. Ruwweg 25% van de huishoudens is aangesloten. Aanbieders hanteren pakketten die enorm snel zijn (tot 1 Gigabit per seconde).

 • Veel aanbieders
 • Downloadsnelheden tot 1 Gb/s
 • Verbeterde betrouwbaarheid

Kabel

Kabelinternet gaat via de coax-kabel (ooit aangelegd voor de TV). Er is een kabel-installatie te vinden in de meeste woningen. Je komt dan vaak uit bij Ziggo en KPN. Met kabel haal je tot 200 Mb/s.

 • Beperkte keuze uit aanbieders
 • Hoge snelheden (tot 200 megabit)
 • Een stabiel TV-signaal tijdens het internetten-
 • Ziggo is marktleider in Nederland

ADSL / VDSL

ADSL en VDSL loopt via het ouderwetse telefoon-netwerk. De afstand tot wijkcentrale / straatkast beïnvloedt de snelheid. Tot zo’n 50 Mb/s via ADSL en VDSL gaat tot ongeveer 100 Mb/s.

 • Goedkoop
 • Meerdere aanbieders
 • Relatief lage internetsnelheid
 • TV heeft invloed op de internetsnelheid
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Jelsum?

Zoek jij naar de beste internetprovider in Jelsum? Welke moet ik dan kiezen? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Ben jij vooral geïnteresseerd in het goedkoopste abonnement? Het uitgebreidste TV aanbod? Of wil jij perse de snelste provider? Dankzij onze vergelijker ontdek je in een ogenblik het abonnement die voor jullie situatie geschikt is. Wellicht ook beschikbaar: Internet abonnement Streefkerk.

Goedkoopste abonnement

Ben jij op zoek naar een goedkoop internet abonnement? Voer dan je gegevens in. Kies een lage downloadsnelheid. Bijvoorbeeld 10 of 20 Mb/s. Wil je meer snelheid? Dan merk je dat meteen aan de prijs. Selecteer nu rechtsboven “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider staat voor jou klaar. In het volgende overzicht check je zonder moeite de meest voordelige pakketten van dit moment.

 • Telfort Internet en TV Snel 50Mb DSL voor +/- €42,5.
 • T-Mobile Internet + TV 100 Mb vanaf €46.
 • Tele2 Glasvezel Basis & TV Basis 50 Mb voor +/- €45.
 • KPN Internet en TV 80 Mb Glasvezel. Tarief: €59.
 • Youfone TV & Internet 100 Mb voor +/- €41,95.

Snelste provider

Vind jij prijs van ondergeschikt belang? Wil jij gewoon het snelste internet? Geholpen door onze vergelijker vind je eenvoudig het snelste internet in Jelsum. Voer eerst je postcode en huisnummer in. Hoeveel snelheid wil je? Dat bepaal je zelf. Bijvoorbeeld 200 Mb/s of 400 Mb/s. Je achterhaalt nu verkrijgbare contracten met de bewuste snelheid. Ogenblikkelijk weten wat de snelste provider is in jouw postcodegebied? Maak in dat geval gebruik van de optie “snelste eerst”. De aanbiedingen met de hoogste snelheid vind je nu bovenaan. In de volgende opsomming detecteer jij actuele snelle pakketten die veel afgesloten worden.

 • Caiway Gewoon Voordelig Glasvezel 100 Mb. Kosten: €48,5.
 • NLE Internet + Bellen 500 Mb / 500 Mb vanaf ongeveer €60.
 • Online.nl Glasvezel Internet + TV 100 Mb/s. Prijs: €53.
 • XS4ALL Compact + Televisie 40 Mb voor +/- €57,5.
 • Ziggo Internet Start 40 Mb voor €43,5.

Tip: in het geval je een internet + tv + bellen besteld hebt is een steady-snelheid echt onmisbaar geworden. Het is noodzakelijk je modem/router te voorzien van actuele software. Geschikte kabels voor UTP zijn aan te raden. Je moet altijd proberen geschikte spullen (laptops en tables als Alcatel One Touch Pop 4S en bijv. Asus ZenPad) te connecten via geschikte kabels. Vaak stabieler dan WiFi. Ook regelmatig storing en een matige WiFi snelheid? Hiervoor zijn speciale Wi-Fi boosters.

Hoe kan ik besparen dankzij een alles in 1 pakket?

Wens jij afgezien van internet extra producten als interactieve televisie en eventueel bellen met de vaste telefoon? Het meest aantrekkelijk is dan een alles in 1 pakket. Dit is namelijk veel goedkoper dan losse diensten afnemen. De bijgaande totaalpakketten zijn interessant in Friesland:

 • 2-in-1: Internet met 1 extra dienst (TV of bellen).
 • 3-in-1: Interactieve TV, telefonie en internet.
 • 4-in-1 (quad play): Voor mobiel en huistelefoon, internet + TV.

In het geval van zo’n alles in 1 pakket wordt internet, tv en bellen geleverd door één provider. Je communiceert met één bedrijf, en ontvangt elke maand 1 factuur. Je hebt 100% overzicht. Tevens zijn de tarieven een stuk voordeliger. Hoe dat komt? Voor het afsluiten van 3-in-1 pakketten bieden leveranciers hoge bundelkortingen. Bovendien zien we bij deze totaalpakketten vaak hoge welkomstbonussen. Onder andere de eerste 6 maanden voor €40,00. Nu internet en tv Jelsum afsluiten?

Alles-in-één-pakketten zijn in verschillende varianten te bestellen. Bijvoorbeeld met extra snel internet, add-ons voor digitale televisie (tv programma’s opnemen, online tv kijken, on demand films kijken), extra tv-zenders (Eredivisie live of Hustler TV) of gratis wereldwijd bellen. Via onze website ontdek je binnen enkele minuten het abonnement / pakket dat bij jou past.

 • XS4ALL Basic + Televisie 20 Mb vanaf ongeveer €53,5.
 • Telfort Glasvezel internet en Vast bellen 200 Mb/s voor €50.
 • KPN Internet en TV 500 Mb Glasvezel vanaf +/- €71,99.
 • NLE Internet + Bellen 20 Mb / 1 Mb vanaf ongeveer €32,45.
 • XS4ALL Plus + Televisie glasvezel 160 Mb voor +/- €72,5.

Internet provider Jelsum vergelijken


Hoe werkt overstappen van internet pakket in Jelsum?

Een interessante aanbieding gevonden? Dan wil je graag overstappen. Overstappen en je nieuwe internet abonnement voor Jelsum aanvragen gaat eenvoudiger dan je denkt. Hoe is dat mogelijk? Internetproviders coöpereren heel goed met elkaar, dit heet de overstapservice. Een nieuwe internet-aanbieder draagt hier zorg voor. Denk aan het opzeggen van het huidige contract. Maak je niet druk, op de geselecteerde ingangsdatum wordt je netjes aangesloten. Jullie TV + internetverbinding blijft gewoon actief. Providers als T-Mobile, Telfort, Online.nl, Ziggo doen alleen mee met de overstapservice.

 1. Voer jouw postcode in en ontdek het actuele aanbod.
 2. Gebruik de filters en kies het abonnement dat bij jou past.
 3. Het contract voor je pakket kun je nu online afsluiten.
 4. Per mail krijg je een overzicht van je bestelling. Er geldt vervolgens een annuleringstermijn van 14 dagen.
 5. Het overstappen wordt afgehandeld binnen 20 werkdagen.

Tip: Alles in 1 met glasvezel in Jelsum
100% toekomstbestendig? Overweeg dan zeker een alles in 1 abonnement met glasvezel! Verbluffend snel en degelijk internet voor het hele gezin. Online spelletjes spelen als Napoleon: Total War™, op het moment dat iemand anders Expeditie Robinson of Shameless kijkt op de Archos 133 Oxygen tablet, en een 3e gezinslid een nummer van Racoon beluistert op een Huawei P20 Pro. Het kan allemaal, razendsnel en geen beperkingen.

Wil jij ook internet + televisie afsluiten? Bekijk het complete aanbod binnen de gemeente Leeuwarderadeel.