Internet Providers Maassluis Vergelijk leveranciers en krijg welkomskortingen tot wel €86


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Een abonnement afsluiten bij de snelste, beste of goedkoopste internetprovider in Maassluis van april 2024? Op Internetprijzenvergelijken.nl vind je het antwoord. Alle internet pakketten en welkomstbonussen van bijvoorbeeld NLE, T-Mobile, Fiber bij elkaar. Vergelijk moeiteloos alle abonnementen en profiteer van welkomstbonussen tot €86. Overstappen is een eitje. Hoe vergelijk ik de aanbieders? Dat is kinderspel! Voer in de tool hierboven de postcode + het huisnummer in. Je vindt daarop acuut relevante internet aanbieders in Maassluis. Eventueel kun je ook TV en telefonie selecteren. Met behulp van de filters zoals ’type verbinding’ (Glasvezel, ADSL of Kabel), ’televisie’ (premium kanalen als TV Oranje en MTV Dance, of lokale zenders als Omrop Fryslân), en ‘bellen’ (onbeperkt bellen NL) detecteer je jouw ideale abonnement. Bovendien kun je extra diensten zoals vooruitkijken, live pauzeren, uitzending gemist afsluiten. Meer info nodig bij het kiezen? Geholpen door deze webpagina detecteer je praktische informatie die kunnen helpen.

Inhoudsopgave
À la minute de populaire internet abonnementen Maassluis vergelijken? Dat doe je via de vergelijker. Dat is niet alles! Hier lees je extra informatie over het aangaan van een abonnement voor internet. Selecteer een van de onderwerpen hieronder.

 1. Internet providers in Maassluis vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen ADSL, Glasvezel en kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Maassluis?
 4. Welk alles in 1 pakket past bij mij?
 5. Hoe werkt de overstapservice?

Internet vergelijken Maassluis (april 2024)

De vergelijker is perfect voor huishoudens die willen overstappen naar een passend internet abonnement. Wellicht een pakket met bellen en TV. In ons land hebben we ruim 10 betrouwbare providers. Elke aanbieder heeft een ruim aanbod aan pakketten. Hoe stap je over naar een geschikt pakket? Wellicht heb je nog behoefte aan extra wifi-versterkers, modems, data-kabels? Volg de onderstaande stappen!

Doe de internet postcodecheck

 1. Stap 1 is het invoeren van je woonplaats (postcode en huisnummer).
 2. Selecteer optioneel televisie en bellen.
 3. Kies verbindingstype snelheid, contracttermijn en geef als optie een leverancier op.
 4. Selecteer extra’s voor Televisie (vooruitkijken, online tv kijken, on demand films kijken of exclusieve zenders als Ziggo Sport en Star Plus).
 5. Ook vaste telefonie? Overweeg dan opties als Onbeperkt bellen in NL, Gratis nummerbehoud, Onbeperkt bellen in de EU.
 6. Kies het best matchende abonnement en bevestig de bestelling.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Maassluis is werkelijk een eitje (zie het stappenplan hiernaast). Op basis van ons zoekscript kun je dit doen bij o.a. KPN, Telfort, Online.nl, XS4ALL, Ziggo, Vodafone. Vind de scherpste prijzen voor abonnementen bestaande uit internet + bellen. Twijfel niet, overstappen gaat makkelijker dan je denkt. Gepiept binnen een paar minuten. Lees verder over Telfort glasvezel aanbieding.


Wat is het verschil tussen Kabel, ADSL en glasvezel?

Stap jij over op een alternatieve internetaansluiting in Maassluis? In dat geval zijn er ruwweg 3 mogelijkheden: ADSL/VDSL, kabel en glasvezel. Dit noemen we ook wel breedbandinternet. Ieder type heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. De kwaliteit van de verbinding wisselt aanzienlijk. Dit ligt voornamelijk aan het aanleggen van de netwerken en het materiaal van de bedrading. Weet jij nog niet wat je kiest? Hieronder vind je een samenvatting. Bekijk ook de mogelijkheden voor: internet pakket in Europoort afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een splinter dunne kabel, van glas. Op glasvezel is high-speed dataverwerking mogelijk. Geschat wordt dat 25% van Nederland zit op “glas”. Leveranciersstunten met abonnementen met 500 Mb/s – 1000 Mb/s.

 • Veel providers
 • Toekomstbestendig
 • Zeer betrouwbare verbinding

Kabel

Je kunt ook internetten op de coax kabel (vroeger vooral voor televisie gebruikt). Deze kabel is voorhanden bij heel veel huishoudens. KPN en Ziggo zijn hierin marktleiders. Downloaden kan tot 200 Mb/s.

 • Verplicht televisie abonnement
 • Downloaden tot 200 Mbit per seconde
 • Analoge en digitale kabel-tv signaal
 • Ziggo is bekendste kabelaar

ADSL / VDSL

VDSL / ADSL gaat via de huidige telefoonlijnen. De ligging van de wijkcentrale bepaalt hoe snel/langzaam het internet is. Tot zo’n 50 Mb/s via ADSL en bij VDSL kun je uitgaan van 100 Mb.

 • Lage prijzen
 • Veel aanbieders, veel keus
 • Snelheid valt vaak tegen
 • Internet wordt trager tijdens TV kijken
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Maassluis?

Ben jij op zoek naar de beste internetprovider in Maassluis? Maar wat is nu de beste? Dat verschilt enorm per situatie. Zoek jij het goedkoopste abonnement? Het grootste TV / zenderaanbod? Of juist de snelste provider? Via onze website check je eenvoudig de beste aanbieding die voor jullie situatie geschikt is. Wellicht ook beschikbaar: Internet abonnement Warstiens.

Goedkoopste abonnement

Zoek jij een goedkoop internet abonnement? Voer dan je gegevens in. Selecteer een wat lagere downloadsnelheid. 25 – 30 Mb/s is vaak al afdoende. Wil je meer snelheid? Dan zie je dit direct terug in het tarief. Markeer nu de optie “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider staat voor jou klaar. In de top 5 tabel detecteer je snel welke voordelige pakketten er nu beschikbaar zijn.

 • Telfort Internet Snel en vast bellen 50 Mb/s voor +/- €37,5.
 • T-Mobile Internet + TV 50 Mb. Kosten: €43.
 • Tele2 Glasvezel Basis & TV Basis 50 Mb. Kosten: €45.
 • KPN Internet, TV Basis en bellen 100 Mb. Tarief: €54,99.
 • Youfone TV & Internet 100 Mb voor €41,95.

Snelste provider

Hecht jij minder waarde aan de kosten? Jij gaat bij voorkeur voor het snelste internet? Via onze tool ontdek je ogenblikkelijk het snelste internet in Maassluis. Vul altijd eerst je locatie in. Sleep het balkje naar jouw ideale snelheid. Vaak mogelijk tot en met 500 Megabit. Je checkt nu geschikte providers die de snelheid halen die jij wilt. Direct ontdekken wat de maximum snelheid is bij jou in de straat? Klik dan rechtsboven op “snelste eerst”. De contracten met de hoogste snelheid vind je nu bovenaan. In onderstaande tabel vind je actuele snelle pakketten die veel afgesloten worden.

 • Caiway Gewoon Slim Glasvezel 300 Mb vanaf €60,5.
 • NLE Internet + TV 50 Mb / 50 Mb voor +/- €39,95.
 • Online.nl Internet + TV 100 Mb/s voor €42,5.
 • XS4ALL Plus + Bellen 160 Mb vanaf €60.
 • Ziggo Internet Start 40 Mb. Kosten: €43,5.

Tip: zeker bij pakketten waarbij je internet + tv + bellen hebt afgesloten heb je een hele stabiele snelheid nodig. Het is een must software / gegevens voor de modem/router te blijven updaten. Ook goede kabels (UTP) zijn noodzakelijk. Probeer zoveel mogelijk apparaten (telefoons en device als de Sony Xperia Z en bijv. Microsoft Surface Pro) te connecten via geschikte kabels. Dat is sneller dan WiFi. Ook regelmatig storing en een matige WiFi snelheid? Probeer dan een Wi-Fi booster.

Hoe kan ik besparen dankzij een alles in 1 pakket?

Verlang jij behoudens een internetaansluiting additionele producten als interactieve televisie en optioneel een vaste telefoon? Bestel dan een alles in 1 pakket. Omgerekend is dit veel voordeliger dan voor elke dienst een apart contract afsluiten. De totaalpakketten hieronder zijn tegenwoordig in trek in Zuid-Holland:

 • 2-in-1: Internet met 1 extra dienst (TV of bellen).
 • 3-in-1: Vaste telefonie, TV (digitaal) en Internet.
 • 4-in-1 (quad play): Voor mobiel en huistelefoon, internet + TV.

Bij een alles in 1 pakket worden alle diensten geleverd door één aanbieder. Je hebt te maken met slechts 1 provider, en alle kosten worden in één keer gefactureerd. Zo weet je precies wat je betaalt. Daarnaast zijn de tarieven een stuk voordeliger. En de oorzaak? Voor het afsluiten van 3-in-1 pakketten hanteren aanbieders aanzienlijk combinatievoordeel. Tevens ontvang je bij deze totaalpakketten vaak forse welkomstbonussen. Onder andere de eerste 6 maanden 50% korting. Nu internet en tv Maassluis afsluiten?

Er zijn allerlei alles-in-één-pakketten. Dit kan zijn extra snel internet (500 Mb/s), extra’s voor televisie (online tv kijken, begin gemist, tv programma’s opnemen), betaalde zenders (FOX en ART Movies) of grenzeloos bellen binnen de EU. Gebaseerd op de postcodecheck detecteer je in luttele minuten een passend abonnement voor jouw situatie.

 • KPN Internet, TV Basis en bellen 500 Mb Glasvezel vanaf ongeveer €62,99.
 • Tele2 Internet Extra, Bellen & TV Basis 100 Mb voor +/- €44.
 • XS4ALL Pro + Televisie 500 Mb vanaf +/- €81.
 • T-Mobile Internet + Bellen 20 Mb voor ongeveer €29,5.
 • KPN Internet, TV en bellen met 4K TV 500 Mb Glasvezel voor +/- €82,99.

Internet provider Maassluis vergelijken


De overstapservice: overstappen van internet pakket in Maassluis?

Ook een goede aanbieding gespot? Dan wil je graag overstappen. Overstappen en een sneller/goedkoper internet abonnement voor Maassluis aanvragen gaat steeds gemakkelijker. Hoe is dat mogelijk? Providers en de overheid werken steeds beter samen, de zogenaamde overstapservice. Het nieuwe internetbedrijf doet voor jou alle administratieve dingen. Denk aan het opzeggen van het huidige contract. Geen stress, op de geselecteerde ingangsdatum wordt je netjes aangesloten. Geen dag zonder internet, TV of telefoon! O.a. NLE, XS4ALL, Ziggo, KPN hebben de overstapservice in hun service opgenomen.

 1. Vul je postcode in en ontdek het actuele aanbod.
 2. Geef jouw wensen door en selecteer de “matchende” provider.
 3. Maak het contract voor je pakket online rond.
 4. Per mail/post krijg je een bevestiging. Daarna heb je twee weken bedenktijd.
 5. De overstap wordt in gang gezet binnen 20 werkdagen.

Handig: Alles in 1 met glasvezel in Maassluis
Ga jij voor het hoogst haalbare? Stap dan over naar een alles in 1 abonnement met glasvezel! Supersnel en stabiel internet voor de hele familie. Online games spelen als Empire: Total War™, wanneer iemand anders weer Expeditie Robinson en een serie zoals Adventure Time with Finn & Jake streamt op de Yarvik TAB465 GoTab Exxa tablet en weer een ander muziek van Ellie Goulding afspeelt op de Apple iPhone 5s. Het kan allemaal, vliegensvlug en zonder dat het stoort.

Betrouwbaar internet & televisie afsluiten? Bezoek het totale aanbod in de gemeente Maassluis.