Internet Providers Rien Vergelijk pakketten en krijg kortingen tot €92


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Zoek jij de snelste, goedkoopste of beste internetprovider in Rien van mei 2024? Dan ben je op de juiste website beland. Alle abonnementen en welkomstbonussen van aanbieders als Youfone, KPN, Telfort in een vergelijker. Vergelijk in 2 minuten alle pakketten en bespaar gemakkelijk €92. Overstappen is een eitje. Hoe dat werkt? Eigenlijk stelt het niets voor. Voer in het bovenstaande veld een geldige postcode + huisnummer in. Je treft daaropvolgend gelijk geschikte internet aanbieders in Rien. Je bepaalt zelf of je ook prijzen van TV+bellen wilt meenemen. Dankzij optionele filters als ‘verbindingstype’ (Glasvezel, Kabel of ADSL), ‘TV’ (premium kanalen als Ziggo Sport en RTL Television, of regio-zenders zoals TV Zwolle), en ‘bellen’ (onbeperkt bellen EU) stap je over naar het perfecte abonnement. Ook kun je premium opties als on demand films kijken, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen afsluiten. Meer info nodig bij het vergelijken? Op basis van deze webpagina vind je praktische tips waarmee je het ideale pakket zo gevonden hebt.

Inhoudsopgave
Meteen de erkende internet abonnementen Rien vergelijken? Dit is zo gepiept middels de vergelijker. Dat is niet alles! Op deze website vergaar je meer info betreffende overstappen, bestellen en installeren van internet. Kies een van de thema’s hieronder.

 1. Internet providers in Rien vergelijken
 2. Wat is het verschil tussen ADSL, Glasvezel en kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Rien?
 4. Hoe kan ik besparen dankzij een alles in 1 pakket?
 5. Hoe kan ik overstappen?

Internet vergelijken Rien (mei 2024)

Deze pagina is onmisbaar voor huishoudens die op zoek zijn naar een passend internet abonnement. Niet zelden gaat het om een 3-in-1 pakket met bellen en telefonie. In Nederland zijn er ruim 10 betrouwbare providers. Elk internet-bedrijf heeft een ruim aanbod aan pakketten. Echter, wat is een pakket dat geknipt is voor mij? Misschien heb je ook nog producten nog als modems, wifi-versterkers, routers? Daar hebben wij iets op gevonden!

Doe de internet postcodecheck

 1. Vul allereerst jouw postcode + huisnummer in.
 2. Kies eventueel voor TV en bellen.
 3. Selecteer het soort verbinding, aantal MB’s, abonnementsduur en kies een favoriete aanbieder.
 4. Kies extra’s voor je TV (on demand films kijken, vooruitkijken, tv programma’s opnemen of premium kanalen als PTV Prime en Zee TV).
 5. Kies ook voor belmogelijkheden zoals Onbeperkt bellen in de EU, Onbeperkt bellen in NL, Onbeperkt bellen wereldwijd.
 6. Kies nu het beste internet contract en begin met overstappen.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Rien is niet ingewikkeld (neem daarvoor ons zes-stappenplan door). Dankzij de vergelijkingstool stap je moeiteloos over op o.a. KPN, Vodafone, XS4ALL, Online.nl, Tele2, Telfort. Altijd de beste aanbiedingen van bundels met daarin internet + bellen. Laat deze kans niet lopen, overstappen gaat makkelijker dan je denkt. Dit regel je zelf binnen luttele minuten. Ga verder naar NLE glasvezel internet.


Wat is het verschil tussen ADSL, Glasvezel en kabel?

Wil jij een nieuwe internetaansluiting in Rien? Eigenlijk heb je 3 mogelijkheden: ADSL/VDSL, kabel en glasvezel. Het zijn de standaard vormen van breedbandinternet. Elke “soort” heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. De stabiliteit van de internetverbinding schommelt aanzienlijk. Dit ligt voornamelijk aan de wijze van aanleg en de samenstelling van de bedrading. Alle verbindingstypes vergelijken? Graag vatten we e.e.a. nog even samen. Misschien vind je dit ook relevant: internet pakket in Kootwijkerbroek afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een dunne en sterke kabel, van samengeperst glas. Door glasvezel is high-speed dataverwerking mogelijk. Bij benadering: 3 op de 10 van Nederland zit op “glas”. Providers verkopen abonnementen die razendsnel zijn (500 Megabit per seconde).

 • Veel aanbieders
 • Razendsnelle verbinding
 • Up- en downloadsnelheid even hoog

Kabel

Je kunt ook internetten op de coax kabel (ooit aangelegd voor de TV). Kabel is beschikbaar in de meeste woningen. Je komt dan vaak uit bij Ziggo en KPN. De snelheid ligt rond de 200 Megabit.

 • Alleen verkrijgbaar met TV-abonnement
 • Downloaden tot 200 Mbit per seconde
 • Geen snelheidsverlies door TV-kijken
 • Ziggo is bekendste kabelaar

ADSL / VDSL

VDSL / ADSL werkt op de traditionele telefoonlijn. De locatie van de wijkcentrale beïnvloedt de snelheid. ADSL gaat tot 50 Mb/s en bij VDSL kun je uitgaan van 100 Mb.

 • Goedkoopste optie
 • Meerdere aanbieders
 • Relatief lage internetsnelheid
 • Internetvertraging bij TV kijken
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Rien?

Overstappen naar de beste internetprovider in Rien? Maar wat is nu de beste? Dat ligt aan jouw individuele wensen. Wil jij het goedkoopste abonnement? Liever veel televisie uitbreidingen? Of gaat jouw voorkeur uit naar de snelste provider? Middels onze zoekmachine signaleer jij onmiddellijk de provider die in jullie situatie aan te raden is. Nu ook online: Internet abonnement Bloemendaal.

Goedkoopste abonnement

Zoek jij naar een goedkoop internet abonnement? Start dan onze postcodecheck. Beperk de downloadsnelheid. Denk aan 10 – 20 Megabit. Kies je voor 50 Mb/s of meer? Dan schieten de prijzen vaak omhoog. Maak nu gebruik van de optie “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider staat voor jou klaar. Onderstaand check je zonder moeite de meest voordelige pakketten van dit moment.

 • Telfort Glasvezel internet en vast bellen 50 Mb/s voor +/- €37,5.
 • T-Mobile Internet 750 Mb. Prijs: €50.
 • Tele2 Internet Light en TV Light 20 Mb voor €33.
 • KPN Internet en TV Basis 200 Mb Glasvezel vanaf +/- €57,99.
 • Youfone Alles-in-1 Basis 100 Mb voor +/- €42,95.

Snelste provider

Vind jij prijs niet relevant? Wil jij gewoon het snelste internet? Met behulp van onze website check je in een ogenblik het snelste internet in Rien. Vul altijd eerst je locatie in. Kies links de gewenste downloadsnelheid. Bijvoorbeeld 200 Mb/s of 400 Mb/s. Je treft nu geschikte contracten die de snelheid halen die jij wilt. Meteen achterhalen wat de snelste provider is in jouw straat? Kies dan rechtsboven voor “Snelste eerst”. De pakketten met de hoogste internetsnelheid vind je nu bovenaan. In de opsomming hieronder zoek je actuele snelle pakketten die veel afgesloten worden.

 • Caiway Alles-in-1 HD Lounge Kabel 50 Mb voor +/- €74,5.
 • NLE Glasvezel Alles- in- 1 100 Mb/s voor €51.
 • Online.nl Glasvezel Internet + TV 50 Mb/s. Prijs: €48.
 • XS4ALL Internet Plus 160 Mb vanaf ongeveer €55.
 • Ziggo Alles-in-1 Voordeel 25 Mb. Tarief: €39,95.

Belangrijk: in het geval je een internet + tv + bellen besteld hebt is het belangrijk dat de snelheid stabiel is. Het is essentieel de modem/router zo actueel mogelijk te houden. Ook goede kabels (UTP) zijn erg belangrijk. Probeer zoveel mogelijk apparaten (laptops en tables als Motorola Moto X4 en ook Hannspree Hannspad 133 Titan 2) aan te sluiten via de kabels. Dat is sneller dan WiFi. Thuis vaak last van storingen en maar een beperkt WiFi bereik? Hiervoor zijn speciale Wi-Fi boosters.

Welke alles in 1 pakketten zijn er?

Wil jij afgezien van internet additionele mogelijkheden als digitale televisie en wellicht een vaste telefoon? Bestel dan een alles in 1 pakket. Dit is stukken voordeliger dan internet, bellen en TV los bestellen. De volgende totaalpakketten behoren tot de opties in Friesland:

 • 2-in-1: Internet met OF bellen OF TV.
 • 3-in-1: Digitale televisie, bellen en internet.
 • 4-in-1 (quad play): Voor mobiel en huistelefoon, internet + TV.

Wanneer je overstapt naar een alles in 1 pakket worden alle diensten geleverd door één organisatie. Je hebt te maken met slechts 1 provider, en de totale kosten zie je maandelijks op één factuur. Zo weet je precies wat je betaalt. Daarnaast zijn de prijzen voordeliger. En de oorzaak? Voor het afsluiten van 3-in-1 pakketten bieden leveranciers aanzienlijk combinatievoordeel. En natuurlijk laptops en tablets als interessante welkomstkortingen. Een voorbeeld van zo’n actie is de eerste 2 maand gratis. Nu internet en tv Rien afsluiten?

Het aanbod met alles-in-één-pakketten is enorm. Bijvoorbeeld met extra snel internet, add-ons voor digitale televisie (on demand films kijken, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen), speciale zenders (HBO en TGRT EU) of gratis wereldwijd bellen. Via het postcodescript check je eenvoudig het abonnement / pakket dat bij jou past.

 • T-Mobile Internetten 50 Mb + Bellen Start. Prijs: €35.
 • KPN Internet en TV 200 Mb Glasvezel vanaf ongeveer €67,99.
 • Tele2 Internet Extra en TV Basis 100 Mb vanaf ongeveer €42.
 • Online.nl Glasvezel Internet + TV 50 Mb/s voor ongeveer €48.
 • Ziggo Alles-in-1 Voordeel 25 Mb vanaf €39,95.

Internet provider Rien vergelijken


Hoe werkt overstappen van internet pakket in Rien?

Een interessante aanbieding gevonden? Overstappen is het devies! Overstappen en je nieuwe internet abonnement voor Rien aanvragen is gemakkelijker dan ooit. Hoe kan dat? Providers en de overheid werken steeds beter samen, het betreft hier de overstapservice. Het nieuwe internetbedrijf regelt alles. Bijvoorbeeld het opzeggen van je abonnement. Maak je niet druk, alles wordt geactiveerd op de gekozen ingangsdatum. Jullie TV + internetverbinding blijft gewoon actief. Onder andere NLE, T-Mobile, KPN, XS4ALL kunnen deze overstapservice voor je faciliteren.

 1. Vul je postcode in en bekijk de beschikbare pakketten.
 2. Selecteer de extra diensten en selecteer de “matchende” provider.
 3. Maak het contract voor je pakket online rond.
 4. Je ontvangt een bevestiging. Er geldt vervolgens een annuleringstermijn van 14 dagen.
 5. De overstap wordt geregeld in 3 a 4 weken.

Nieuw: Alles in 1 met glasvezel in Rien
Ga jij voor het hoogst haalbare? Ga dan voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Razendsnel en solide internet voor het hele gezin. Online multiplayer games spelen als Borderlands, op het moment dat iemand anders Johan: Logisch Is Anders of Falling Skies afspeelt op de Samsung Galaxy Tab S3 tablet en weer een ander muziek van Dire Straits opzet op zijn/haar Fairphone 2. Je kunt alles doen wat je wilt, vliegensvlug en geen beperkingen.

Gemakkelijk internet & televisie afsluiten? Bezoek het totale aanbod in de gemeente Littenseradiel.