Internet Providers Rohel Vergelijk alle aanbieders en ontvang kortingen oplopend tot €50


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Een abonnement afsluiten bij de goedkoopste, beste of snelste internetprovider in Rohel van mei 2024? Dan ben je op de juiste website beland. Alle internet-abonnementen en kortingsacties van organisaties zoals Ziggo, XS4ALL, Telfort bij elkaar. Vergelijk eenvoudig alle pakketten en ontvang bonussen tot €51. En overstappen gaat eenvoudiger dan ooit. Hoe pak ik dit aan? Het is een fluitje van een cent. Vul in het formulier hierboven een geldige postcode + huisnummer in. Je signaleert vervolgens ogenblikkelijk geschikte internet aanbieders in Rohel. Eventueel kun je ook TV en telefonie selecteren. Dankzij handige selectievakjes als ‘verbindingstype’ (Kabel, ADSL of Glasvezel), ’televisie’ (extra zenders als Ons / JimJam, of lokale zenders als RTV Sternet), en ‘bellen’ (eindeloos bellen binnen + buitenland) achterhaal je het perfecte abonnement. Verder kan je tegenwoordig ook extra services als online tv kijken, vooruitkijken, tv programma’s opnemen afsluiten. Zoek je wat extra informatie bij het kiezen? Op basis van internetprijzenvergelijken.nl ontdek je relevante tips & tricks die jou op weg helpen.

Inhoudsopgave
À la minute de meest bekende internet abonnementen Rohel vergelijken? Dat is super eenvoudig aan de hand van de vergelijker. Maar wij bieden meer! Hier lees je extra informatie over contracten, opties en mogelijkheden voor internet. Selecteer een item uit onze FAQ.

 1. Internet providers in Rohel vergelijken
 2. Wat past bij mij: glasvezel, ADSL of kabel?
 3. Wat is de beste internet provider in Rohel?
 4. Wat is het voordeel van een alles in 1 pakket?
 5. Hoe kan ik overstappen?

Internet vergelijken Rohel (mei 2024)

Deze pagina is ideaal voor gezinnen die bezig zijn met het vinden van een internet abonnement dat past bij de wensen. Wellicht een pakket met bellen en TV. Binnen NL zijn er ruim 10 grote providers. Elk internet-bedrijf heeft de wereld aan abonnementen. Alleen, wat is voor jou een goed abonnement? Wellicht heb je nog behoefte aan extra wifi-versterkers, data-kabels, routers? Volg de onderstaande stappen!

Doe de internet postcodecheck

 1. Stap 1 is het invoeren van je woonplaats (postcode en huisnummer).
 2. Geef aan of je ook TV en telefonie in het pakket wil.
 3. Kies het type verbinding, download snelheid, contractduur en kies een favoriete aanbieder.
 4. Markeer gewenste extra’s voor TV (on demand films kijken, uitzending gemist, begin gemist of exclusieve zenders als Ziggo Sport of X-MO).
 5. Heb je een vaste telefoon? Neem dan bijvoorbeeld Bellen tegen vast tarief, Gratis nummerbehoud, Onbeperkt bellen in de EU.
 6. Kies nu het meest relevante internetabonnement en geef de gewenste aansluitdatum door.

Internet afsluiten
Een internet abonnement afsluiten in Rohel is extreem gemakkelijk tegenwoordig (bekijk daarvoor de stappen hiernaast). Aan de hand van onze website is dit mogelijk bij Telfort, Ziggo, Tele2, KPN, Online.nl, Vodafone. Vind de scherpste prijzen voor pakketten op basis van o.a. internet + tv. Twijfel niet, stap vandaag nog moeiteloos over. Gepiept binnen een paar minuten. Lees verder over Youfone snelle verbinding.


Wat is het verschil tussen glasvezel, ADSL en kabel?

Wil jij een nieuwe internetaansluiting in Rohel? Eigenlijk heb je 3 mogelijkheden: glasvezel, ADSL en kabel. Het zijn de standaard vormen van breedbandinternet. Ieder type heeft voordelen en nadelen. De snelheid van het internet fluctueert nogal. Dat heeft te maken met het aanleggen van de netwerken en het soort bedrading. Heb je nog niet kunnen kiezen? Onderstaand tref je een korte uitleg. Misschien vind je dit ook relevant: internet pakket in Kuitaart afsluiten.


Glasvezel

Glasvezel is een dunne vezel, van glas. Via glasvezel kunnen ze grote snelheden verwerken. Ongeveer 30% van de woningen is aangesloten. Internet-services bieden al pakketten met 500 Mb/s – 1000 Mb/s.

 • Groot aantal providers
 • Het snelste internet
 • Constante kwaliteit

Kabel

Je kunt ook internetten op de coax kabel ((waarbij altijd ook TV moet worden afgenomen). Deze kabel is voorhanden bij heel veel huishoudens. Meestal verzorgd door Ziggo en KPN. Snelheid ligt tussen de 25 – 200 Mb/s.

 • Los internet afnemen niet mogelijk
 • Downloaden tot 200 Mbit per seconde
 • Tv snoept geen bandbreedte
 • Ziggo is bekendste kabelaar

ADSL / VDSL

VDSL of ADSL werkt via de koperen telefoonlijn. De afstand tot wijkcentrale / straatkast bepaalt de snelheid. Je kunt uitgaan van max. 50mb bij ADSL en VDSL gaat tot ongeveer 100 Mb/s.

 • Lage prijzen
 • Kiezen uit meerdere aanbieders
 • Relatief lage internetsnelheid
 • Internet wordt trager tijdens TV kijken
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat is de beste internet provider in Rohel?

Benieuwd naar de beste internetprovider in Rohel? Maar wat is nu de beste? Dat verschilt enorm per situatie. Stap jij het liefst over naar het goedkoopste abonnement? De meeste TV-zenders? Of juist de snelste provider? Op basis van onze website check je zonder moeite het abonnement die in jullie situatie aan te raden is. Nu ook online: Internet abonnement Bornwird.

Goedkoopste abonnement

Zoek jij een goedkoop internet abonnement? Voer jouw locatie in. Beperk de downloadsnelheid. Bijvoorbeeld 10 of 20 Mb/s. Sleep je het balkje naar rechts? Dan merk je dat meteen aan de prijs. Selecteer nu rechtsboven “goedkoopste eerst”. De goedkoopste internet provider tref je als eerste. In de lijst hierna signaleer jij bekijk je eenvoudig voordelige pakketten voor internet.

 • Telfort Glasvezel internet en Vast bellen 200 Mb/s voor +/- €50.
 • T-Mobile Internet 50 Mb vanaf ongeveer €28.
 • Tele2 Internet Basis en Bellen 60 Mb. Kosten: €32.
 • KPN Internet, TV Basis en Bellen 100 Mb Glasvezel. Prijs: €54,99.
 • Youfone Alles-in-1 Basis 100 Mb voor +/- €42,95.

Snelste provider

Hecht jij minder waarde aan de kosten? Wat voor jou telt is gewoon het snelste internet? Geholpen door onze vergelijker signaleer je meteen het snelste internet in Rohel. Vul altijd eerst je locatie in. Selecteer nu de snelheid van jouw voorkeur. De max. snelheid is op dit moment 500 Mb/s. Je checkt nu passende pakketten met de ingevoerde snelheid. Meteen weten wat het snelste abonnement is bij jou in de straat? Filter de resultaten dan op “snelste eerst”. De providers met de hoogste internetsnelheid vind je nu bovenaan. Onderstaand zoek je actuele snelle pakketten die veel afgesloten worden.

 • Caiway Gewoon Slim Glasvezel 300 Mb voor €60,5.
 • NLE Internet + TV 50 Mb / 5 Mb. Prijs: €39,95.
 • Online.nl Internet + Bellen 100 Mb/s vanaf €34,5.
 • XS4ALL Smart + Bellen glasvezel 80 Mb voor ongeveer €50.
 • Ziggo Alles-in-1 Voordeel 25 Mb. Tarief: €39,95.

Belangrijk: in het geval je een internet + tv + bellen besteld hebt zijn betrouwbare constante snelheden nodig. Het is hoognodig actuele software voor de modem/router te hebben. Geschikte kabels voor UTP zijn noodzakelijk. Ga er voor om zoveel devices als mogelijk (telefoons en device als de Microsoft Lumia 640 4G of bijv. Huawei MediaPad M3) via een internetkabel te connecten. Aannemelijk betrouwbaarder dan WiFi. Thuis vaak last van storingen en een matige WiFi snelheid? Hiervoor zijn speciale Wi-Fi boosters.

Welke alles in 1 pakketten zijn er?

Wil jij in aanvulling op een internet abonnement additionele services als interactieve televisie en/of (onbeperkt) vast bellen? Wat dan bij jou past is een alles in 1 pakket. Zo’n totaalpakket is goedkoper dan 2 of 3 aparte providers kiezen. De totaalpakketten hieronder worden steeds vaker gekozen in Friesland:

 • 2-in-1: Internet met televisie OF bellen.
 • 3-in-1: Vast bellen, digitale TV en Internet.
 • 4-in-1 (quad play): Voor mobiel en huistelefoon, internet + TV.

Wanneer je kiest voor een alles in 1 pakket wordt internet, tv en bellen geleverd door één organisatie. Je hebt te maken met slechts 1 provider, en elke maand één factuur. Dat maakt het lekker overzichtelijk. Daarbij is het veel voordeliger. En de oorzaak? In het geval van 3-in-1 pakketten hanteren leveranciers en zogenaamde combivoordeel korting. Daarbij ontvang je bij deze totaalpakketten vaak interessante welkomstkortingen. Dit kan bijvoorbeeld zijn de eerste 6 maanden 50% korting. Nu internet en tv Rohel afsluiten?

Wil je een alles-in-één-pakket? Dan valt er genoeg te kiezen. Bijvoorbeeld met extra snel internet, add-ons voor digitale televisie (on demand films kijken, vooruitkijken, online tv kijken), extra tv-zenders (Film1 en A-TiVi) of onbeperkt bellen. Gebaseerd op ons zoekscript check je in luttele minuten een passend abonnement voor jouw situatie.

 • Telfort Internet en TV Extra Snel Glasvezel 200 Mb vanaf +/- €55.
 • NLE Internet + Bellen 50 Mb / 5 Mb voor €32,45.
 • Online.nl Glasvezel Internet + TV 50 Mb/s. Prijs: €48.
 • XS4ALL Compact + Bellen glasvezel 40 Mb voor ongeveer €45.
 • Caiway Gewoon Voordelig Glasvezel 100 Mb vanaf ongeveer €48,5.

Internet provider Rohel vergelijken


Hoe moet ik overstappen van internet pakket in Rohel?

Weet je welke aanbieding je wilt afsluiten? Overstappen kan dan interessant zijn. Overstappen en zo’n ander internet abonnement voor Rohel aanvragen is daadwerkelijk kinderspel. Hoe is dat mogelijk? Providers en de overheid werken steeds beter samen, het betreft hier de overstapservice. Je nieuwe aanbieder helpt je bij alle benodigde stappen. Zo zeggen ze je huidige contract op (geen dubbele kosten). Het administratieve gedeelte wordt uit handen genomen, op de geselecteerde ingangsdatum wordt je netjes aangesloten. Zo zit je nooit zonder TV of internet. Onder andere NLE, KPN, Online.nl, XS4ALL zijn actief in deze overstapservice.

 1. Geef je adres in en achterhaal de verkrijgbare abonnementen.
 2. Selecteer de extra diensten en maak een keuze uit de zoekresultaten.
 3. Sluit het gekozen pakket direct af.
 4. Je ontvangt een bevestiging. Er geldt vervolgens een annuleringstermijn van 14 dagen.
 5. Het overstappen wordt afgehandeld binnen een maand.

Tip: Alles in 1 met glasvezel in Rohel
100% toekomstbestendig? Ga dan voor een alles in 1 abonnement met glasvezel! Buitengewoon snel en bestendig internet voor de hele familie. Online multiplayer games spelen als Factorio, in de tijd dat weer iemand anders Petticoat of series als The Sopranos streamt op zijn of haar Lenovo Yoga Book tablet en weer een ander muziek van Lange Frans & The Lau beluistert op een LG V30. Het kan allemaal, rapen zonder haperingen.

Snel internet en televisie afsluiten? Doorzoek het volledige aanbod in jullie gemeente De Friese Meren.